1 jaar….

Vandaag precies een jaar geleden was de beruchte herkeuring en vandaag kreeg ik ook het verlossende woord…

e-mail van advokaat:

Geachte mevrouw Dorrestein,

Inmiddels heb ik een herziene beslissing ontvangen van hetr UWV, waarin het UWV aangeeft de beslissing op bezwaar terug te draaien en u met ingand van 4 april 2005 onverkort 80-100% arbeidsongeschikt te achten, waarbij aangehaakt wordt op het resultaat van de keuring die u recent hebt ondergaan.

De beslissing zal u heden per gewone post worden toegezonden.

Met vriendelijke groeten,

Met andere woorden mijn gevecht is echt voorbij!!! De keuring waarbij ik naar 50% goedgekeurd ben gegaan is komen te vervallen… Dankzij de VA die ik in december heb getroffen…

Na precies een jaar is het voorbij….

10 gedachten over “1 jaar….

 1. Eindelijk gerechtigheid. Van harte meid, al weet ik dat het een dubbel gevoel zal zijn.

  Like

 2. EINDELIJK!! Ik las net ergens (zal wel op MS web zijn) dat er flink gerommeld wordt en dat er allerlei beslissingen terug worden gedraaid..

  Maar het kan jou niet meer aan de k*nt roesten, jij heb het eindelijk zwart op wit, de erkenning!!

  VAN HARTE!
  en welkom bij de club van de 80% ters (ok, ik nog niet tot 100, maar je mag wat over houden om… ๐Ÿ˜‰ )

  Like

 3. PS en ook nog een zakdoekje misschien omdat het toch ook wel verdrietig is dat je de WAO nodig hebt..en wie weet ook nog voor de hysterische gilpartijen bij R.M….hihihi ๐Ÿ˜€

  Like

 4. hallo meisje, van harte gefeleciteerd met je “win”, hoe het zo lang duurde en hoeveel ze je eigenlijk “pesten” is omdat ze te “dom” zijn of teveel regels moeten verwerken. Dat is overheid of ambtenaren voor je. ha.ha. Ik dacht dat een leuke grap, misschien Australische grap, hier zijn ze ook “gek”. Veel liefs en allerbeste, wees voorzichtig en rood light betekend je moet stoppen. (andere grap) ziek he. doei. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜› 8)

  Like

Reacties zijn gesloten.