Holiday

Weer terug en alweer aan vakantie toe…. Wie ooit bepaald heeft dat vakantie er is om uit te rusten, die is van lotje getikt!!! Maar goed het was het waard en ik kan nu uitrusten.

Een beetje apart was het wel. Mams en Ian zijn met haar auto gegaan en ik met de taxi. Op die manier was er genoeg ruimte voor de scoot en rolstoel. Maar ook al had ik die niet meegenomen, had ik niet in de auto gepast. Want naast bagage moest Tessje ook nog in de auto.

Eenmaal aangekomen zijn we begonnen met uitrusten. Op de heenweg had ik een boer van een chauffeur. Een beetje hulp met inladen van de bagage had ik toch wel op prijs gesteld. Maar broertje stond mij bij het huisje al op te wachten om met uitladen te helpen.

’s Avonds zijn we het park wat gaan verkennen, maar het wordt alweer vroeg donker dus we hebben dat nog maar een keertje overgedaan de volgende dag.

Er was een vogelshow met allerlei roofvogels, de één een stuk slimmer dan de ander…. We hebben gebowld, dat blijk ik ook nog te kunnen al kon ik de volgende dag niet meer op mijn linkerpootje staan (wel gewonnen trouwens 2x) Tussendoor een potje Rummycup, veel minder blessures aan over gehouden…. En ook nog gezellig geYahtzeed….. Het klinkt allemaal superburgerlijk, en dat was het ook!!!

Het was wel link om daar te zijn!!! Ik heb nog nooit zoveel eikels bij elkaar gezien en ze waren nog hard ook!! Alle zegen komt van boven krijgt een andere betekenis, ik ben nog beurs….. Wel een luidruchtig gebied trouwens. Militair oefenterrein blijkt dichtbij te zijn, alle bommen en granaten!!!! Miltrailleurs trouwens ook…..

We zijn heel veel buiten geweest. Het meest geliefde foto-object van de vakantie moest af en toe toch echt even uitrazen…. En nee, ik stond aan de andere kant van de lens!!!

Mobieltjes en vakantie gaan toch niet echt samen…. Net als thuis wordt je uit je bed gebeld, in dit geval voor de indicatie voor een nieuwe rolstoel. Al heb je nog zo groot op de aanvraag aangegeven dat je op vakantie bent. Volgens mij wordt deze niet eens gelezen, aangezien mijn oude neuro ook nog in het systeem stond. In ieder geval heb ik de indicatie en gaat de nieuwe 4 wheel drive er komen.

Ook lag er een machtiging van Menzis op de deurmat en een uitstel op de belastingaangifte…. Het enige wat nog ontbrak, was post van het UWV, maar dat krijg je allen als je er niet op zit te wachten!!

Een paar uur thuis om weer een beetje bij te trekken van de taxi naar huis en op naar Vincent Bijlo. Hij had de lachers op zijn hand en hield mij wakker, nou ja, mijn lachspieren!!! De avond werd afgesloten met een staande ovatie!! (Ik kan trouwens nog steeds braille lezen)

Ben ik nog wat vergeten…… Ferry’s verjaardag!!!! Nog gefeliciteerd!!!! Als kadootje de beloofde foto… Ik in bikini!!!

8 gedachten over “Holiday

 1. Hoi,

  Zo te lezen heb je het naar je zin gehad.
  Sexy hoor, die bikinifoto 😉

  En nu weer over tot de orde van de dag. Fijn dat je een nieuwe rolstoel krijgt. Weet je al welke het gaat worden?

  Like

 2. [quote post=”23″]We hebben geblowd, dat blijk ik ook nog te kunnen[/quote]

  Ik had niet anders verwacht… 😉 Het is altijd fijn dat iemand je vele werk op juiste waarde inschat…want ze kunnen nooit alle 88 van mij zijn…

  En dat je een beloning krijgt alleen heel jammer dat ik vandaag niet veel kan zien, ik hoop dan ook heel erg dat je niet te lang in de kou achter die vlaggemast hebt gestaan…want dat zou zonde van de vakantie geweest zijn…

  Blijf lekker nagenieten, post kun je morgen ook nog lezen… 😉

  Like

 3. [quote comment=”352″]Hoi,

  Zo te lezen heb je het naar je zin gehad.
  Sexy hoor, die bikinifoto 😉

  En nu weer over tot de orde van de dag. Fijn dat je een nieuwe rolstoel krijgt. Weet je al welke het gaat worden?[/quote]
  Het was heerlijk Annemiek!! De rolstoel wordt een huppeldepup swing…. Ik wist hoe het merk heet, maar het vergiet is weer terug!!!!
  [quote comment=”353″][quote post=”23″]We hebben geblowd, dat blijk ik ook nog te kunnen[/quote]

  Ik had niet anders verwacht… 😉 Het is altijd fijn dat iemand je vele werk op juiste waarde inschat…want ze kunnen nooit alle 88 van mij zijn…

  En dat je een beloning krijgt alleen heel jammer dat ik vandaag niet veel kan zien, ik hoop dan ook heel erg dat je niet te lang in de kou achter die vlaggemast hebt gestaan…want dat zou zonde van de vakantie geweest zijn…

  Blijf lekker nagenieten, post kun je morgen ook nog lezen… ;)[/quote]
  Ik heb me net door alle gmailtjes geworsteld!!! En toch ben ik nog alert genoeg om te zien dat jij met mijn lettertjes heb zitten husselen…… Al had dat waarschijnlijk minder kwetsuurtjes opgeleverd 😀

  Het geweldige van foto’s is dat je naar binnen mag zodra je gekiekt bent…. Dus ook al sta ik nog achter de vlaggenmast, ik zit ook naast de verwarming 76km verderop!!!

  Like

 4. [quote comment=”355″]Waarom zit je naast de verwarming..? Ruzie met je bankstel..? 8)[/quote]
  Ah joh wat maakt een metertje meer of minder uit…. 😛 [quote comment=”356″]O ja, en geen excuses voor het kwoot klooten… :twisted:[/quote]
  Ook niet gevraagd…… ❗

  Like

 5. Hey Nien!

  Kwist niet eens dat je op vakantie was, een echt familieuitje dus!

  Nog bruin geworden?? Die bikini ziet er gewéldig uit! (links achter de vlaggenmast toch?? 😯 )

  Hihi

  Welkom terug en veel schrijfplezier (want dan hebben wij veel leesplezier!) Ben wel benieuwd naar die nieuwe rolstoel, was je ouwetje al versleten of is ie te klein??

  groetjes, Mien

  Like

 6. Heej Nien,
  Dus jullie hebben het goed naar jullie zin gehad.
  Ga nou iedere dag maar ff (zo tegen de tijd dat de postbode langskomt) zitten wachten op post van het UWV: dan komt er dus niets..toch 🙄

  Like

Reacties zijn gesloten.