2de Paasdag: Woonboulevard!!!

Hét uitje van veel Nederlanders. Maar niet van mij. Ik heb het niet zo op konten kijken. En dan hebben we het nog niet eens over kuitjes scoren en hielen pijnigen.

De enige manier waarop ik de woonboulevard kan doen, is met de rolstoel. Ik zag het dus alles behalve zitten om op tweede Paasdag ‘gezellig’ op pad te gaan. Ik stel het liever uit naar derde Paasdag. De aanbiedingen gelden allemaal nog, maar je hebt hele winkels voor jezelf. Het enige nadeel, het personeel weet je te vinden. Bij het pingpongen van de deurbel, staan ze bijna op een rijtje om je te verwelkomen.

Best wel schrikken soms. Ik bedoel dat ik nog nooit zo snel ben gevraagd waarnaar ik op zoek ben. Ik stond nog op de op die dag zwaar overbodige droogloopmat in het pingpong gebied dat daardoor maar bleef pingen. Maar na een vriendelijke lach van mijn kant en een ‘ik kijk even rond’, lieten ze me rondkijken (ondertussen wel in de gaten houdend of ik niet een zware interesse had die misschien wel tot een koop kon lijden).

Ik had een heel schema uitgezet van winkels waar ik wel even wilde kijken, maar ik ben gelijk van mijn schema afgeweken. Ik was toch even benieuwd of die dure winkel misschien toch ‘mijn’ bank had, maar dan voor een betaalbare prijs. Helaas, want al had mijn smaak erbij gestaan, het was megaduur daar. Gelijk dus maar weer het schema op. En voìla, daar staat ie!! :mrgreen:

Ik was op zoek naar een ‘plof’bank. Zo eentje waar je lekker in wegzakt, wel modern, leer en niet teveel poespas. Mijn moeder was erbij en hield continu vol dat ik een hoge bank moest kopen met het oog op de toekomst. Het enige nadeel: Zij heeft er één, en ik kom er met pijn vanaf. Letterlijk!! Die bank is gewoon te hard, te recht, te…. ‘niet-mij’. Dus tijd voor de gulden middenweg, een ‘plof’bank waar je toch nog makkelijk uitkomt!! Op dit moment belangrijker voor haar dan voor mij 😆

Deze wordt het dus. Een heeeerlijke bank, maar in de opstelling van het plaatje hiernaast. Op die manier kan ik er met mijn 186cm lange lijf gestrekt op liggen, als ik wil zelfs nog met de armen gestrekt!! Ook zittend is ie geweldig. Ik zat zo comfie dat ik eigenlijk geen zin had om op te staan. Ik heb de offerte in huis, want ik wilde niet te happig zijn. Maar de kans is groot dat ik deze week nog ga aanbetalen.

De enige grote ‘maar’….een levertijd van 18 weken. Met enige mazzel heb ik hem dan in huis staan voor 1 september!! 😯

21 gedachten over “2de Paasdag: Woonboulevard!!!

 1. Nou Nien, wat een hele leuke log…..ik deel je mening over die meubeldagen. Maar niet helemaal. Want van mij kan de 3e en eventueel verder paasdag ook in de …..eh jeweetwel zakken.

  Ik ga je nu de maximale score geven. Eigenlijk wilde ik een 9 intoetsen. Maar door die ene mooie zin (….zware interesse had die misschien wel tot een koop kon lijden) kom je wat mij betreft aan het maximum. Want als iets tot een koop kan lijden, is het wel heel zwaar geweest. :mrgreen:

  Like

 2. Nou Plato, nu ben je even een hele stoere zwarte panter!!!! :mrgreen:

  Zware interesse…. Of het stond op mijn gezicht dat ik nu na twee jaar eindelijk het geld heb om werkelijk op bankenjacht te gaan of het had met mijn kilo’s te maken 😆 In ieder geval had ik in elke winkel meerdere personeelsleden tot mijn beschikking!!!

  Of de bank is gewoon zwaar…. 🙄

  Like

 3. Hoe het dan ook zij, de bank is prachtig en ziet er zeker uit om lekker op neer te ploffen! 18 weken is wel heel erg lang ja………….. zucht.

  Like

 4. [quote comment=”755″]Maar toch….het ging mij om dat lijden…..of was dat ook zo bedoeld?[/quote]Oeps….. Was niet echt de bedoeling :mrgreen: :mrgreen:

  Een freudiaanse typfout!!! 8)

  Like

 5. 😀 Mooie bank, Nien en hij ziet er heerlijk uitnodigend uit! 18 weken wachten, tegenwoordig heel normaal, geloof ik! 😦
  Maar…..geduld is een schone zaak (zeggen ze )
  Groetjes en een zonnig weekend gewenst!

  Like

 6. Mooie bank Nien, hij ziet er heel plofbaar uit. Ga je hem ook in die kleur kopen?
  18 weken wachten, dat is wel heel erg lang. Zouden ze de koeien nog moeten vangen, het leer nog moeten looien en de verf nog moeten mengen?

  Like

 7. Ha Nanoe,

  Ik heb een veurdeel, ik woon op 475 meter van een woonboulevard af! Piet Klerkx, Goossens, de kwantum-achtigen etc etc.

  Ik kan dus alles ontlopen op de non-dagen (2e feestdagen, begin en eindes van de vakanties, woensdagmiddagen, actiedagen en ongeveer heel oktober! (dat is de woonmaand))

  Afijn, daar heb jij niks aan, behalve als je een keer komt thee-en.

  Mijn zicht is overigens in de elro een stuk minder kontig dan in de haro. Misschien een keer inclusief scoot gaan?

  (met de rolstoel naar Ikea op een zaterdagmiddag is echt “the thing to do!”)

  Sinds Jap steeds 4 dagen weekend heeft is de planning echter beter 😉

  Hoop dat ie straks onwijs lekker zit als ie komt. Heb je wel gemeten dat ie binnen kan?

  xxDaan

  Like

 8. Met de scoot de woonboulevards af is hier niet zo handig. De vier plekken waar leuke winkels liggen liggen zo’n tien kilometer van elkaar af. Da’s net iets te ver om het per scoot te doen. Je hebt dan toch wel vaak een taxi nodig. Met de auto en de rolstoel ben je dan toch wel een stuk sneller en je kan doorgaan!!

  Ikea, daar zijn we ook geweest. Ik liep daar nog mijn vriendin uit Zwolle tegen het lijf… Ze was een beetje uit de richting 😆

  De kamer is groot genoeg voor de bank. Ik zag alleen wel op de offerte dat ze hem in twee delen hadden opgeschreven, maar ik heb hem liever in 4 delen. Op die manier kan je de bank nog aanpassen mocht je gaan verhuizen of zo. Niet dat ik het van plan ben, maar je weet maar nooit!!

  En hij kan dan makkelijker naar binnen!! :mrgreen: [quote comment=”758″]Mooie bank Nien, hij ziet er heel plofbaar uit. Ga je hem ook in die kleur kopen?
  18 weken wachten, dat is wel heel erg lang. Zouden ze de koeien nog moeten vangen, het leer nog moeten looien en de verf nog moeten mengen?[/quote]
  Ik denk het!! :mrgreen:

  Like

 9. Die woonboulevard is toevallig niet in het plaatsje Lijden he? En inderdaad 28 weken wachten is lang, dat moet de lijding van dat bedrijf toch wel begreipen. Maar ja, leerberijding is een teidrovend beroep.

  Zo, nu zul je me wel kunnen vermoorden inmiddels. Daarom vlucht ik snel de catcomben van mijn weblog in en zeg…..fein…oeps…..fijn week….einde.

  Like

 10. [quote comment=”761″]Die woonboulevard is toevallig niet in het plaatsje Lijden he? En inderdaad 28 weken wachten is lang, dat moet de lijding van dat bedrijf toch wel begreipen. Maar ja, leerberijding is een teidrovend beroep.

  Zo, nu zul je me wel kunnen vermoorden inmiddels. Daarom vlucht ik snel de catcomben van mijn weblog in en zeg…..fein…oeps…..fijn week….einde.[/quote]
  Je bedoelde toch het bedreif hè? En Leiden (Lijden voor jou 😆 ) is toch wel heeeeeel ver uit mijn richting!!

  En 18 weken vind ik lang zat….. Misschien ga ik hem vanavond nog bestellen, anders wordt het morgen. In ieder geval wil ik de files die er om deze tijd staan zeker vermijden!!!

  Like

 11. Oeps, ja bedreif….inderdaad. En ik gebruikte natuurlijk Lijden omdat aan Arnhem geen eer te behalen valt.

  Ik heb in 1999 trouwens ook een bank gekocht…tjonge wat heb ik dáár lang over gedaan. Aan alles gedacht…..En toen hij gebracht werd, kon hij maar héél toevallig op zijn kant door de deur, na veel omtrekkende bewegingen door het gangetje (even niet aan gedacht voordien). Daar stond hij. Ik was trots. Na al die jaren een lullig 2 zittertje, nu een echt bank waar ik uitgebreid op kon. En nu…….8 jaar, 100 kilo kattenharen, 7000 kattenkrabben en ettelijke liter kattenkots later……staat daar mijn bank, als een monument van onkunde om de boel zo netjes te houden als ik eigenlijk zou willen.

  Maar de volgende keer doe ik het beter. Echt!

  Like

 12. [quote post=”76″]En nu…….8 jaar, 100 kilo kattenharen, 7000 kattenkrabben en ettelijke liter kattenkots later……staat daar mijn bank, als een monument van onkunde om de boel zo netjes te houden als ik eigenlijk zou willen.

  Maar de volgende keer doe ik het beter. Echt![/quote]Zonder kat…..?! Mijn miauwend schatje krabt gelukkig niet aan de(ze) bank, laat de meeste haren op mijn bed achter en spuugt alleen daar waar de baas niet bij kan om het op te ruimen…. Hopelijk laat hij de nieuwe bank alleen, maar anders valt het zowaar onder de garantie!!!

  Like

 13. [quote comment=”764″][quote post=”76″]En nu…….8 jaar, 100 kilo kattenharen, 7000 kattenkrabben en ettelijke liter kattenkots later……staat daar mijn bank, als een monument van onkunde om de boel zo netjes te houden als ik eigenlijk zou willen.

  Maar de volgende keer doe ik het beter. Echt![/quote]Zonder kat…..?! Mijn miauwend schatje krabt gelukkig niet aan de(ze) bank, laat de meeste haren op mijn bed achter en spuugt alleen daar waar de baas niet bij kan om het op te ruimen…. Hopelijk laat hij de nieuwe bank alleen, maar anders valt het zowaar onder de garantie!!! [/quote]

  Tis nie eerlijk in de wereld verdeeld.

  Like

 14. [quote post=”76″]Tis nie eerlijk in de wereld verdeeld.[/quote]
  Ik wil wel ruilen hoor….

  Krijg jij mijn littekens…… AUW!!

  Like

 15. [quote post=”76″]kan ik er met mijn 186cm lange lijf gestrekt op liggen, als ik wil zelfs nog met de armen gestrekt!![/quote]

  Kan ik er dan ook nog bij..?

  Like

 16. [quote comment=”767″][quote post=”76″]kan ik er met mijn 186cm lange lijf gestrekt op liggen, als ik wil zelfs nog met de armen gestrekt!![/quote]

  Kan ik er dan ook nog bij..?[/quote]
  Wou je dan zitten of liggen?

  Like

Reacties zijn gesloten.