WoW > Klikken

Het valt me op dat de WoW opdrachten nog wel een samenvallen met mijn dagelijkse leven of de gedachten die op dat moment spelen. Ik heb in ieder geval nog nooit lang hoeven nadenken over wat er geschreven gaat worden. Ik weet van anderen dat dat ook anders kan zijn.

Vandaag dus over klikken. In mijn geval over het klikken met de muis. Dagelijks heb ik mijn vaste adresjes op de pc die ik voorbij surf. Soms een korte wandeling en soms een giga-reis over het net.

Ik vind het fantastisch als anderen ook bij mij op visite komen. Gezellig even komen buurten op mijn weblog en even rondneuzen op de website. En er valt wat te neuzen. Pas op mensen, hier komt het reclamegedeelte. Ik heb mijn website aangepast. In de trant van mijn weblog heb ik nu ook een foto gedeelte waar ik regelmatig de door mij geschoten plaatjes zal plaatsen. Een flinke selectie van 2007 staat inmiddels online.

Het fotogedeelte is tweetalig, want sinds gisteren is ook het Engelstalige gedeelte van de website de lucht in gegaan. Het heeft even geduurd want het vertalen van medische termen is niet mijn hobby en zeker niet makkelijk. Maar volgens mij is het goed gelukt.

Nu moet ik maar eens gaan denken wat ik nog meer aan mijn website wil gaan toevoegen. Ik heb nog genoeg ruimte om nog zo’n website in elkaar te frunniken. Nog ideeën?

Write on Wednesday – Spelregels

12 gedachten over “WoW > Klikken

 1. Mooie combinatie van WoW met je persoonlijke idee van marketing bedrijven. Dat tekent de ware creatieve zakenvrouw.
  Ik had je nog niet eens bij Marloes zien staan en je blijkt hem al af te hebben. Knap hoor.

  Like

 2. Die zakenvrouw is pas slim als ze ook op andere logs haar marketing bedrijft en dat was ik nou net even vergeten 😆 😳 :mrgreen:

  Like

 3. leuk verhaal, gewoon over waar je mee bezig bent en toch geen alledaags verhaal. ook leuk om het te luisteren.
  groetjes, esther.

  Like

 4. knap dat je het vertaald hebt, heb je goede woordenboeken? Wil je tips? Mail me even, ik zit in die wereld! 😉

  Like

 5. Ik vind het leuk dat je de afgelopen WoW logjes persoonlijk hebt gemaakt, das weer een hele andere invalshoek. En ik ben goed nieuwsgierig gemaakt om even langs die foto’s te klikken 😉

  Like

 6. Ik heb hier een tijd geleden al rondgeklikt! Meer dan genoeg leuke dingen te zien hier. Leuk om de wow zo in te vullen. De mijne is klaar, schaaf er nog wat aan en dan straks of morgen op het weeweewee.

  Like

 7. 8) Wauw, je raakt ook al thuis in het website beheren zonder drempels!

  In elk geval een mooie aanpassing voor blinden en slechtzienden (dat ze kunnen luisteren!)

  Ik zal je foto´s es gaan begluren!

  groetjes, Mien

  Like

Reacties zijn gesloten.