Ik heb…

Deze week even geen WoW. Het onderwerp deze keer ‘Poep’ vindt ik ‘stront’vervelend, en zo kan dit log nu alsnog als Wow dienen.

Even een update, want het is hier al een tijdje behoorlijk druk.

Op 4 november ben ik op bezoek geweest bij Paul de Leeuw, het Symphonica in Rosso concert in het Gelredome.

Het was echt helemaal te gek!! Hierbij bedank ik OHRA voor hun leuke aanbieding, want anders had ik echt wat gemist!! Het enige jammere was dat er een aantal vrienden aanwezig waren, waarvan ik het niet vooraf wist en daarom ben ik ze ook misgelopen. Maar Paul, jij en je vrienden waren fantastisch!! Als je je afvraagt wat je hebt gemist….. >>>

Daarna begon een vermoeiend weekje. Mijn scootmobiel moest terug naar de fabriek voor een noodzakelijke update. Een aantal exemplaren van mijn type scoot zijn namelijk op hol geslagen of stonden opeens stil. Dat zijn geen fijne problemen bij bijvoorbeeld een druk kruispunt of voor een spoorwegovergang. Nou heeft dat bedrijf bedacht dat mensen maar van 8 tot 20 uur thuis moeten wachten. Ik had al begrepen van anderen dat daar niets aan te wijzigen was. Dus maandag werd die opgehaald en woensdag zou ik hem terugkrijgen. Zou, dus!! Maar het is vrijdag geworden, want blijkbaar waren ze hem even kwijt. Drie dagen dus lang zitten wachten, en dat is vermoeiend!!! Ter troost hebben ze hem wel gepoetst, bandjes opgepompt én ik kreeg nog een fotolijstje kado ook!!

Nou zou ik daar blij mee kunnen zijn, maar helaas ik voor mij het bereiden van de scoot nu gevaarlijker. Ik kon namelijk al rijdend met links en rechts gas geven en dat kan niet meer. Ik moet nu eerst stoppen, schakelaartje omgooien en dan weer verder. Nou wil het dat ik met links dus echt niet vloeiend kan stoppen. Dus bij deze alvast mijn excuses voor die fietser die achterop mijn scoot gaat knallen!! Spontane handkramp zorgt ervoor dat ook met rechts die niet echt soepeltjes meer gaat. Dus nee, ik ben niet blij!! Andere opties, zoals voetgas en cruise control, kunnen helaas ook niet meer worden opgebouwd.

Dinsdag stond in het teken, zoals de laatste drie maanden altijd het geval is, het aanpassen van mijn inkomen op het zorgkantoor. Op de één of andere manier blijkt dat namelijk maar niet te lukken, met als gevolg dat mijn PGB (persoonsgebonden budget) nu al een maand op is door een te hoog vastgestelde eigen bijdrage.

Zaterdag kreeg ik gelukkig een leuk telefoontje. Een vriendin belde mij. Haar man was geveld door de griep, zoals velen inclusief mijn hulp en broer. Nou is dat natuurlijk niet leuk: Broer, Paul (een andere als De L.) en Helga veel beterschap!! Maar dat had voor mij tot gevolg dat zij een kaartje over had voor het theater, of ik mee wilde… Dan doe ik niet moeilijk, dus ja!! En ik ging dus naar: >>>

En er zijn nog een heleboel andere dingen gebeurd deze week, maar hier laat ik het even bij. Anders wordt dit wel een heeeeeeeel erg lang verhaal!!

12 gedachten over “Ik heb…

 1. Vervelend dat ze het een en ander aan je scoot hebben moeten veranderen om er voor te zorgen dat hij er niet in zijn eentje met jou vandoor gaat, of juist zo maar stopt midden op een kruising.
  Het eindresultaat is in ieder geval niet om heel blij van te worden als ik het zo lees.

  Gelukkig gebeurden er ook leuke dingen.

  Like

 2. Ik d8 het wordt een lang verhaal dus de koffie ingeschonken, appelgebakje erbij en ging er voor zitten en toen…was het weer voorbij… 😉

  Mijn enige probleem is dat de gemeente een afkorting van mijn PGB verandert heeft en wel van HV naar HH tenminste…tot op heden…

  Like

 3. Waardeloos, zeg, van die scoot!
  Wat Leuk , dat je naar Hair bent geweest! Ik heb de ECHTE mogen zien, maar wil zeer zeker óók naar deze ! Heb even op de site gekeken naar de data van de theaters en zag dat ze op 8 Jan. tot 13 jan. in het Nieuwe Luxor zijn! Ga gelijk kijken of ik nog kaartjes kan scoren!
  Lieve groetjes!

  Like

 4. Hee dat is die Dewi van Idols. Wat leuk.

  Beroerd van die scootmobiel. Kan dat nou echt niet beter. Snappen doe ik zoiets niet. Dat van dat PGB snap ik wel…dat is gewoon een kwestie van verkeerd beleid, versnippering en verkapte bezuiniging. Leve de WMO en aanverwante wetten.

  Goed dat je niet in de poep getrapt bent, NIen. Zo is het toch een mooie persoonlijke weblog geworden.

  Je zal mij niet op de fiets achter een scootmobiel aan zien rijden. Plato is wel wijzer.

  Like

 5. Hoi Nien, remember me?
  Ben toch maar weer aan het loggen gegaan en nu ga ik al mijn oude vriendjes en vriendinnetjes weer af.
  Van de week gaapte je gezichtje aan vanuit een Margriet.
  Mijn baas heeft de gewoonte om een blad mee te nemen naar “jeweetwel”
  Toen ik langs zijn kamer liep zag ik een Margriet liggen die hij dus eerder meegenomen had.
  Heb je weer inspiratie opgedaan? vroeg ik hem.
  Ja zeker, zei hij maar ik denk dat er ook wel iets voor jou in staat.
  Toen ik ging bladeren en jou zag wist ik al wat hij bedoelde.
  Leuk joh, ik heb het natuurlijk gekopieerd en mee naar huis genomen om eens rustig te lezen.
  Ik herkende je er echt in, zoals jij je op je log laat zien zo stond je ook beschreven in de Margriet. Hulde dus voor de journalist. Ook de foto vond ik leuk.
  Ben je erg populair geworden na het interview en kan je nog zonder bodygard op straat?

  Groetjes moeder P

  Like

 6. Jenny zei:[quote post=”120″]Ga gelijk kijken of ik nog kaartjes kan scoren![/quote]En is het nog gelukt?

  Plato riep:[quote post=”120″]Hee dat is die Dewi van Idols. Wat leuk.[/quote]Uit die lichting waren er zelf 3 idols. Dewi, maar ook Joël en Yuli.[quote post=”120″]Je zal mij niet op de fiets achter een scootmobiel aan zien rijden. Plato is wel wijzer.[/quote]Heel verstandig!! :mrgreen: 😆

  Moeder P zei: [quote post=”120″]Hoi Nien, remember me?[/quote]Wat dacht je!!! :mrgreen:

  Wat grappig om op die manier mij weer tegen te komen, haha. Met jouw verhaal past dit log nu officieel in de WoW regionen!!

  En die bodygards, met hordes voor mijn deur!! :lol:[quote comment=”1196″]Heerlijke muziek!!! Even zitten genieten. Echte feel good muziek![/quote]Lekker hè!!!!

  Like

 7. Hee, waar blijf je nu toch Nien?
  Al een tijdje niet gezien
  Ben je druk, op je gemak,
  Zit je thuis of in de zak?
  De PC rijp voor de sloop?
  Is je muis weer op de loop?
  Inspiratieloos of toch
  Dubbend voor een leuke log?

  Binnenkort dan weer misschien
  In dit theater (applaus voor) Nien.

  Like

 8. Haha, volgens mij is Plato Sinterklaas tegen gekomen :mrgreen:

  Oorzaak is druk, druk, druk zijn, maar toch niets beleven wat het beschrijven waard is. Tenzij je nieuwsgierig bent naar mijn gevecht met het zorgkantoor….

  Like

 9. Natuurlijk zou ik dat graag lezen. Ik heb zo lang bij een zorgkantoor gewerkt dat dit zeker mijn interesse heeft.

  :mrgreen:

  Like

Reacties zijn gesloten.