Een Vaag Begin

 

 

En nog een keer

klikkerde klik >

Het had zo mooi kunnen zijn…. Het vuurwerk dan, wij hebben er namelijk maar heeeeeel weinig van gezien. Wij hadden mist, mist en nog eens…..mist. Ik heb geloof ik niet eerder zo’n dichte mist gezien.

http://i178.photobucket.com/player.swf?file=http://vid178.photobucket.com/albums/w273/ianonline/WEBLOG/Productie1.flv

Wij konden dan ook niet meer naar huis. Na het vuurwerk was er nog maar weinig zicht. Vijf meter zal veel zijn geweest. Toch zijn er nog twee vrienden van ons naar huis gegaan. Ze zijn veilig aangekomen, maar ik verklaarde ze voor gek. Sorry Jongens!!

Toen zij wegreden was er volgens wat wij hoorden, want zien was er nauwelijks bij, een klein ongeluk. Of twee auto’s zijn met minimale snelheid op elkaar gebotst of iemand moest aan de kant springen om aan twee koplampen te ontkomen. In ieder geval werd er door beide partijen zeer luchtig gereageerd. “Sorry, ik had je niet gezien” en “Ja, dat heb je met dit weer” deden de situatie weer oplossen.

Tien minuten later werden bij mam in huis de voorbereidingen getroffen voor het ongeplande pyjamafeestje. Ik heb de woonkamer ingepikt. Ik heb wel geslapen, maar dankzij een carbit bus die in herhaling viel rond half vier, was ik toch ook regelmatig wakker.

De volgende ochtend was het nog steeds mistig, maar met grote waarschijnlijkhied kon ik mijn huis dan wel weer vinden.

Quib was in ieder geval heel blij dat het baasje weer thuis was :mrgreen:

10 gedachten over “Een Vaag Begin

 1. Hoi Nienke. Jouw filmpje geeft een heldere kijk op de werkelijkheid van het beginnende nieuwe jaar. Vooral die laatste opmerking was onthutsend waar.
  Het deed me denken aan die wedstrijd in het olympisch stadion, waar ik ooit bij was, waar het zo mistte dat ik alle 6 doelpunten alleen heb gehoord. 🙂

  Ik wens je een helder, gezond en gelukkig 2008.

  Like

 2. Woh, dan zaten wij in Sliedrecht toch wel ietsje beter.
  Hebben best wel wat van het vuurwerk gezien al was het ook wel mistig hier maar niet zo erg als bij jullie. Wil je nog een fijn 2008 wensen.
  Fijne zondag, liefs, moeder P

  Like

 3. Heej Nien,

  Ik wens je een goed 2008 toe.

  ‘K heb “van oud-op-nieuw met m’n oogies dicht meegemaakt (ach ja … die MS) en werd zo af en toe eens opgeschrikt door de knallen. Niet van de mist (haha), maar van het vuurwerk.

  Knuffeltjes

  Like

 4. [quote comment=””]Alles goed daar Nienke?[/quote]Ja hoor Plato, ben me aan het bezinnen op mijn volgende log :mrgreen:

  Like

 5. [quote comment=”4220″]Whahahaha…..ik heb genoten van jouw prachtig gefilmde vuurwerk!
  Hier was het om 12 uur nog redelijk, maar rond half 1 werd het al grijzer ( niet alleen door de opkomende mist! ). Een vriendin van mijn dochter kwam met haar broer even nieuwjaar wensen bij ons, zij hebben stapvoets moeten rijden! En dat was rond enen!
  och een leuk filmpje….hihi!
  Groetjes![/quote]
  Broertje heeft gefilmd, en op dat moment maakte het echt niet uit dat hij slechtziend is…. Dat waren we op dat moment even allemaal :mrgreen:

  Like

 6. Whahahaha…..ik heb genoten van jouw prachtig gefilmde vuurwerk!
  Hier was het om 12 uur nog redelijk, maar rond half 1 werd het al grijzer ( niet alleen door de opkomende mist! ). Een vriendin van mijn dochter kwam met haar broer even nieuwjaar wensen bij ons, zij hebben stapvoets moeten rijden! En dat was rond enen!
  och een leuk filmpje….hihi!
  Groetjes!

  Like

Reacties zijn gesloten.