WoW > Verbetering

Wat wil een mens nog meer dan dat dingen beter gaan dan dat ze tot nu toe gingen. Ik heb zo mijn eigen wensen, net als iedereen die dit log nu aan het lezen is. Sommige van die dingen gaan vanzelf, sommige hebben een handje nodig en er zijn van die dingen die onmogelijk lijken om te verbeteren.

Nou zijn er zeker dingen die ik graag verbeterd zou willen zien. Mijn gezondheid bijvoorbeeld. Maar ik mag niet klagen, ik ben redelijk stabiel op dit moment. De spuiten die ik al ruim 4 jaar dagelijks moet zetten om dat zo te houden hebben mij tot twee maanden geleden gepijnigd. Elke dag zag ik er als een berg tegenop. Na vier jaar was ik serieus aan het twijfelen geslagen of ik nog wel wilde spuiten. ‘Het werkt’ zeiden de medici, ‘Nog tig jaar doorgaan met pijnigen’ ging door mijn hoofd. Maar sinds twee maanden is de pijn bij het spuiten op miraculeuze wijze gestopt. Als dat geen verbetering is.

Maar ook kleine dingen wil ik verbeterd zien. Ik ben bijvoorbeeld al een tijd aan het klunzen met het archief. Tot nu toe had ik mijn archief op mijn oude weblog staan, want zodra ik ze op mijn nieuwe zou zetten, zou er ook een hele lange lijst van maanden ontstaan. En nu staan ze allemaal op mijn weblog, dankzij een slim iemand die een javascriptje heeft geschreven kan het, met zelfs een korter lijstje als voorheen. In de categorieën kon ik zo’n zelfde soort scriptje inbouwen, al geeft die maar mijn vijf laatste logs in die categorie aan. Ik wil dus nog even op zoek naar die oplossing.

Maar verbeteringen hoeven niet altijd in één keer te komen… Je zou anders iets kunnen missen. En als je er goed bij stil kan staan, is elke verbetering een feestje!!

Write on Wednesday – Spelregels

16 gedachten over “WoW > Verbetering

 1. Dat is dan weer mooi geregeld met je archief Nien.

  Wat fijn om te horen dat je spuiten ineens niet meer pijn doen. Dan zie je er minder tegenop.
  En verder gaat het ook allemaal zo zijn gangetje met je, heb ik de indruk.
  Mooi meid, houwen zo!

  Like

 2. Wat fijn, dat het spuiten geen pijn meer doet. En werken ze echt of merk je er niets van?
  Van dat archief en een javascriptje snap ik helemaal niets, maar het is mooi als het een verbetering is.
  Mooi geschreven, Nien.

  Like

 3. Alleen het woord spuiten al. Vreselijk. Maar wat fijn dat je er nu minder van voelt. Dan is het ook makkelijker vol te houden. En wat goed dat je stabiel bent. Deze dingen zijn voor jou verbeteringen van de hoogste categorie. Net als Trui, snap ik niets van scripts en wat er mee samen hangt. Ik kan de weblog net aan en dat is het dan.
  Nien ik wens je toe dat je in 2008 nog heel wat feestjes te vieren hebt.

  Mooie WoW, zonder meer.

  Like

 4. [quote comment=”4191″]Alleen het woord spuiten al. Vreselijk.[/quote]Spuiten zelf valt best mee, dat moet je gewoon doen. Ik was ook zo’n griezelaar van spuiten voor ik begon…. Het is vooral het goedje in de spuit dat het leed veroorzaakte. [quote comment=”4190″]En werken ze echt of merk je er niets van?[/quote]Ik heb werkelijk geen idee of ze werken. Mijn aanvallen liggen ver uit elkaar, daarom zeggen artsen dat het werkt. Maar voor het spuiten lagen ze ook ver uit elkaar….
  [quote comment=”4191″]Net als Trui, snap ik niets van scripts[/quote]
  Maar je moet ook niet denken dat ik het snap… Ik zoek ze op internet, volg de soms zeer ingewikkelde instrukties en soms werkt het dan echt niet. Maar nu gelukkig wel. Het verschil: een archief met 4 blokjes ipv 48 maanden en 248 postjes, dus voor mijn lezer veel minder scrollwerk 😉

  Like

 5. Jammer dat niet alles een verbetering in zich heeft, want ik neem aan dat bij jullie allemaal een gequote tekst in het reactieveld staat? Gefixt!!

  In ieder geval zijn er meerdere WordPress-gebruikers die daar last van hebben en niemand weet nog hoe ze het kunnen fixen…. Dus nog even geduld!!

  En ik heb en dubbele rij smileys zie ik…. Beter te veel dan geen….. Gefixt, dacht ik, maar nog niet helemaal!! Nu wel!! :mrgreen: :mrgreen:

  Like

 6. Dit is volgens mij de eerste keer, dat ik hier even ‘langs-wip’. Mooie site hoor! Leuk gedaan ook, die categorieëen aan de zijkant. Mijn complimenten!

  Ja, het heeft bij mij ook dik anderhalf jaar geduurt voordat ik daadwerkelijk het besef had dat ik bepaalde hoofdstukken nog niet had afgesloten. Maar ja, van het één rol je in het ander en krijg je ook niet echt de kans.

  Ik ben blij dat ik het eindelijk zie! En dat ik er eindelijk een eind aan kan maken. Vergeving & acceptatie is daarbij erg belangrijk merk ik wel. Constant zeggen ‘het is goed!’ Maar het heeft een doel 😉

  Sieraden maken is voor mij ook echt een uiting. Net zo als tassen maken en kasten verven en oppimpen. Apart gevoel geeft dat weer & ik moet echt uitkijken met doorslaan naar het obsessieve. Maar het is goed dat ik dat weet 😉

  Mooi log geschreven!
  [quote post=”368″]Maar verbeteringen hoeven niet altijd in één keer te komen… Je zou anders iets kunnen missen. En als je er goed bij stil kan staan, is elke verbetering een feestje!! [/quote]
  Geeft ook goed weer dat niet alles in één keer kan en moet!

  Like

 7. [quote comment=”4201″]Ik ben blij dat ik het eindelijk zie! En dat ik er eindelijk een eind aan kan maken. Vergeving & acceptatie is daarbij erg belangrijk merk ik wel. Constant zeggen ‘het is goed!’ Maar het heeft een doel ;)[/quote]Vooral dat was voor mij heel herkenbaar. Ik heb mezelf ook moeten vergeven. Niet meer boos worden op mijn lijf omdat deze weer eens niet wil. Maar het nemen zoals het komt.

  [quote comment=”4201″]Sieraden maken is voor mij ook echt een uiting. Net zo als tassen maken en kasten verven en oppimpen. Apart gevoel geeft dat weer & ik moet echt uitkijken met doorslaan naar het obsessieve. Maar het is goed dat ik dat weet ;)[/quote]Obsessief wil bij mij ook nog wel eens voorkomen. Als ik ergens aan begin, dan wil ik doorgaan tot het af is. Maar dat kan gewoon niet meer. Dan ga ik dus maar in mijn slaap verder :mrgreen:

  Like

 8. En als je er goed bij stil kan staan, is elke verbetering een feestje!!

  Dat vind ik een prachtige quote! Als je zo in het leven kunt staan, dan ben je heerlijk positief!

  Like

 9. Alweer een mooie persoonlijke wow Nien. In jouw geval is de verbetering ook een verbetering van kwaliteit van leven. Daar kan niets tegenop!

  Like

 10. Mooie WOW! Vooral de afsluiting!
  Fijn, dat je de spuit niet meer zo voelt en dat het werkt!
  Verder alles rustig zijn gangetje?
  Lieve groet!

  Like

 11. [quote comment=”4205″]Mooie WOW! Vooral de afsluiting!
  Fijn, dat je de spuit niet meer zo voelt en dat het werkt!
  Verder alles rustig zijn gangetje?
  Lieve groet![/quote]
  Verder gaat alles zijn gangetje!! Of het ook rustig is…. 😉

  Like

 12. Gelukkig doet het spuiten geen pijn meer, ik hoop ook dat het weg zal blijven. Sinds 2 weken (wouw nu al… na bijna 3 jaar spuiten) zit ik eindelijk zonder spanning op de stoel om m`n Avonex in ontvangst te nemen.

  Het wordt tijd dat er een pil op de markt komt!

  Fijne zondag
  Liefs,

  Like

 13. [quote comment=”4207″]Het wordt tijd dat er een pil op de markt komt![/quote]
  Dan sta ik ook vooraan in de rij!! :mrgreen:

  Like

 14. Feestje..? FEESTJE..? Zei er iemand feestje..? 😉

  Is de post zeker mijn uitnodiging kwijtgeraakt… 😦

  Like

 15. En zeg nou zelluf, als er niets meer beter kon, dan was het leven pas echt saai! Lijkt me vreseloos! 😯 💡

  Daarbij is het ook leuk om verbeteringen te bedenken, net als voorpret, de lol vooraf is vaak leuker dan het bereiken van het doel…

  Filosofisch op de woensdag…by the way: t Is alweer woensdag 💡

  Like

 16. Daar is al zo vaak gezegd dat het fijn is dat je geen pijn meer heb bij het spuiten dat die van mij er ook nog wel bij kan.
  Vind het zo ie zo flink van je dat je het vol gehouden heb, ik zou geloof ik al afgehaakt zijn.
  Zie het bij mijn dochter ook. Ze heeft er een tijd een trauma van gehad maar nu spuit ze zelf weer.
  Het mag nog wel eens geschreven worden: JULLIE ZIJN KANJERS.
  Fijn weekend meis.

  Liefs, Moeder P

  Like

Reacties zijn gesloten.