Wie Geht’s?

Gelukkig kan ik iedereen gerust stellen: Ik leef nog!!

De laatste weken zijn een beetje vreemd verlopen. Natuurlijk had ik net de kuur achter de rug. De eerste week na de kuur hebben jullie kunnen nalezen, met alle vreemde fratsen van dien.

Ik dacht die week erna echt aan het herstel te mogen denken, maar die vlieger ging even niet op. Een rechtszaak tussen mijn ouders kwam tot ontknoping  en daardoor heb ik een aantal dingen voor mijn moeder moeten regelen, allemaal in één week. Aan mezelf denken was dus even niet in mijn gedachten opgekomen.

Die week erna mocht ik even mijn gedachten en rust weer op mezelf richten. Ik heb wat tijd genomen om de dvd’s te kijken die ik had klaargelegd voor tijdens de kuur. Ik kon het toen niet opbrengen en in die bewuste week was het ook alleen maar die film van de luchtige en vooral niet ingewikkelde soort.

Herstel in een weekje is niet echt mogelijk in mijn geval. Dus die week erna ook maar weer vrijgepland. En da’s maar goed ook want dit meiske ging behoorlijk last krijgen van verkoudheidsbacillen. Door de pred is mijn immuunsysteem tijdelijk wat minder en daardoor komt een simpele verkoudheid ook wat harder binnen. Nou ja, alles ging goed zolang ik maar rechtop bleef zitten.

De afgelopen week stond in het teken van weer heel andere zaken. Leuke zaken, die wel veel tijd kosten, maar waar ik van kan genieten. Ik heb voor MSweb een project opgepakt dat binnenkort het levenslicht zal zien. We zijn bezig met de laatste loodjes.

Heeft de kuur inmiddels al wat voor me gedaan…. Dat mag nu gaan blijken, alles op zijn tijd!

6 gedachten over “Wie Geht’s?

 1. Dat krijg je als je een weblog hebt, schrijf je een poosje niets dan gaan mensen zich ongerust maken. 😉

  Ik vind het in ieder geval fijn om te lezen dat je actief bezig bent met leuke zaken.

  Die bacillen zijn volgens mij deze kant opgewaaid…… Bedankl!! 😉

  Like

 2. Ik was al bang dat dit virus zich via de telefoonlijn verspreid…. 😆 Oppassen dus, want ik heb kabel, telefoon en internet, voor je het weet zijn ook de lezers hier het haasje 😉

  Beterschap Snelle Jan!!

  Like

 3. En zo vliegen de weken voorbij voor je het weet. Ik hoop wel dat de kuur alsnog iets voor je gaat doen. Tot die tijd: zakdoeken in de buurt houden.
  Sterkte meis!

  Like

 4. Afwachten maar. Wat ben jij geduldig. Of word je dat op den duur wel? Ik hoop van harte dat je medicijnen je straks een stoot in de goede richting gaan geven. Fijn dat je van dingen kan genieten. Mijn broer was ook altijd zo opgeruimd, ook als het niet even zo lekker ging. Ik bewonder dat. Ik zou er meer van moeten hebben.

  Like

 5. He, Nientje,

  Het zou zo mogen zijn dat bij elk infuusje een dosis ´geduld´ door je aderen zou vloeien, maar helaas pindakaas, dat is NIET zo..

  Van pred helemaal, daarvan word je eerder ONgeduldig 😯

  Hoop dat het rustiger vaarwater, nu, het laatste zetje opwaarts geeft! Enneh, hou die bacillen effe hiervandaan!! Hatsjieeeeeeeeeeeee!

  Like

 6. Hoi Nien, lees ik dat je weer een verkoudheids virrusje hebt! Snel opknappen, hoor!
  En dan al die rechtsperikelen gaan ook niet in je kouwe kleren zitten!
  Hoop, dat je snel weer een beetje beter bent!
  Lieve groetjes!

  Like

Reacties zijn gesloten.