Zijn Het Je Ogen?

Rechts in het menu staat de knop ‘Mijn Ogen”. Misschien heb je er eerder opgeklikt en de foto’s bekeken. Maar ‘Mijn Ogen’ is helemaal vernieuwd. Helemaal up to date, en makkelijker bij te werken. Daarnaast heeft deze vorm een paar leuke opties. Je kan bijvoorbeeld inzoomen op een foto, maar je kan ook full screen mijn albums bekijken. Neem dus maar eens een kijkje!

Mijn ‘verkoudheidje’ was omgeslagen in bronchitis. Dankzij een kuurtje antibiotica ben ik echter weer aan de beterende hand. Ik uch nog wel en verder heb ik een zwoele stem. We doen nog even rustig aan en hopen dan snel weer helemaal oké te zijn!

5 gedachten over “Zijn Het Je Ogen?

 1. Hoi Nien, sorry dat ik een tijdje niet geweest ben, maar de PC had de pijp aan Maarten gegeven! Ventilator-probleem! Dankzij een colega van zoon gerepareerd en….daar was ik weer!
  Lees, dat je een beetje behoorlijk in de lappenmand zit/zat? Oef….bronchitis, niet leuk, heb ik helaas ook ,maar valt mee te leven hoor! Ik hoop dat je jezelf snel weer wat beter voelt en ga even een kijkje nemen in “je ogen “!
  Lieve groetjes en knuf!

  Like

 2. Even in je ogen gekeken en het ziet er goed uit!
  Wat een mooie foto’s! Leuk, die van jou en je mams en van Quib( weet niet of ik het nu goed typ ). Broer staat er ook stoer op!
  Groetjes!

  Like

 3. Is mooi zo… Foto’s wisselen wel snel…dacht ik…

  (Deze tekst, die je nu niet ziet maar die over jouw stem, zwoelheid, bellen en mij ging heb ik weggehaald…) 8)

  Like

 4. Dat ziet er professioneel uit. Zulks hebben ze niet bij weblog. Ik heb een aantal foto’s bekeken. Ik ben maar een heel gemiddelde kiekjestoerist dus ik ben al snel in pure bewondering. Ik vind ze mooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.