Zielig Quibje

Quibje heeft het weer voor elkaar. Na een waarschijnlijk heel spannend nachtelijk avontuur en ruzie bij de ingang van de kroeg, heeft meneer weer een behoorlijke infectie opgelopen.

Gisteren behoorlijk apatisch, vandaag gewoon heel zielig. Dus toch maar even snel een afspraak gemaakt bij de spoedkliniek. Was ook wel nodig want hij had een bobbel op zijn koppie die zijn oog dicht drukte en zijn neus twee keer zo dik maakte. Onze zondag was dus al snel vol.

Hij ziet er zo zielig uit nu. De dierendoc heeft eerst zijn koppie kaalgeschoren, daarna de ontsteking opengemaakt en vervolgens een drain aangelegd. De ukkepuk (want dat is ie opeens al ie zielig is) heeft er zelf niet zoveel van meegekregen want hij was in dromenland. Het zijn geen lekkere foto’s, je bent gewaarschuwd….

Ik hoop dat het snel weer beter gaat met mijn ukkepuk, want zo is ie helemaal zichzelf niet. Ik kan hem niet eens een knufje op zijn bolleke geven 😦

Dinsdag mag de drain eruit en dat mag ik zelf doen. Dan mag ook de kap af. Wat zal het daarna snel beter gaan met de rakker.

4 gedachten over “Zielig Quibje

 1. [quote post=”392″]En? Gaat het al weer wat beter met Quib??[/quote]
  Het gaat helemaal goed met mijn rakker. Dat een kattenwondje snel dicht gaat is na zo’n drain wel fijn, want hij mag inmiddels weer naar buiten.

  Maar het snelle genezen is ook wat de ontsteking heeft veroorzaakt. Een wondje met vuil (van nagels of tanden van de tegenstander) ‘geneest’ heel snel. Het ingesloten vuil veroorzaakt dan de ontsteking.

  Het verwijderen van de drain ging trouwens heel goed en gemakkelijk. De kap verwijderen bleek een groter probleem te zijn. Ik kreeg het kreng niet los. Hoe netjes Quib zich aan het gedragen was tijdens de verwijdering en het schoonmaken van de wond, zo obstenaat werd meneer toen de kap niet af wilde.

  Maar een minuutje later was de vrijheid daar :mrgreen:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.