WoW > Houvast

LG Renoir

Als je geheugen je zo nu en dan in de steek laat, wil je houvast hebben. Het is gelukkig nog niet zo dat ik dingen echt kwijt ben, maar een steuntje in de rug is zo nu en dan wel handig.

En aangezien mijn trouwe ouwe mobiel na vier jaar toch wel wat nukkig begon te worden, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Met in gedachten wat opties die tot betere houvast zouden leiden.

Wat ik heel graag wilde was een telefoon die ik kon gebruiken als agenda. Nou heb ik al regelmatig de opmerking gekregen: Waarom heb je dan geen normale agenda? Die heb ik, maar die piept niet. Op mijn pc deed een alarm dat wel, maar die pc wil je ook niet altijd aan hebben staan.

Na een tijdje zoeken ben ik uitgekomen op de LG Renoir. Deze heeft de mogelijkheid om te communiceren met Outlook. Kalender, taken, memo’s, contactpersonen, het kan. Nou heb ik de taken en contactpersonen niet gesynct, want dat zijn bij mij toch wel heel verschillende lijstjes.

Daarnaast heeft ie ook nog een 8 megapixel camera. Een ander houvast. Overal kan je momenten vastleggen. Ook filmen kan, zowel versnelt, als vertraagd. Het blijft een mobiele telefoon, dus niet altijd is de kwaliteit goed genoeg, al ligt dat misschien nog wel aan mij. De mogelijkheden worden nog ontdekt.

Met 8 gig geheugen heeft de foon ook genoeg ruimte voor gemaakte foto’s en filmpjes, maar ook voor mijn muziek en voor films die ik erop zou kunnen zetten.

En om hem compleet te maken kan ik ook emailen en internetten met deze foon. Happy me!

5 gedachten over “WoW > Houvast

 1. Mooie foon hoor 😆
  Veel plezier ermee.
  Ik heb ook een “gewone” agenda, maar meestal (lees vaak) gebruik ik m`n 06, is eigenlijk veel makkelijker hihi.

  Toedeloe -X-

  Like

 2. Tjonge, dat je er ook nog mee kan bellen. De techniek staat toch voor niets. Handig die outlook-comm. functie. Ik vraag me alleen af wat je daarvoor betaalt, dat online zijn via de mobiel. Ik zie in treinen zat mensen die communiceren als gekken met wel twee of drie apparaten in de hand. Maar dat zijn vast zakenlui. Maar als particulier….wat ben je dan kwijt per maand, vraag ik me af.

  Like

 3. Allereerst;Hoe is het met Nien??

  Een hele actuele WOW hoor!
  Leuk, zo’n uitgebreid telefoontje,
  maar ik hou het gewoon bij een simpel mobieltje……..lekker rustig!
  Kom je mijn WOW ook lezen?
  Groetjes en een knuf voor Quin!

  Like

Reacties zijn gesloten.