Wolk voor de Zon

De afgelopen week heeft iedereen kunnen zien dat niet alles altijd zo loopt zoals het zou moeten. Het drama in Apeldoorn zal nooit helemaal opgelost worden, terwijl de beelden ons nog lange tijd zullen achtervolgen. Ook al zal er geprobeerd worden Koninginnedag in stand te houden, de donkere waas zal aanwezig blijven, zeker in de eerstvolgende jaren. Ook al heb ik nooit het oranje feest met mega veel overtuiging gevierd, het is een volksfeest wat moet blijven. Het hoort erbij.

Ik kwam op verschillende websites op zoek naar nieuw nieuws. Ik ben altijd al hongerig naar nieuwsfeiten, maar bij dit soort gebeurtenissen nog net iets meer. Op RTL 4 werden de online uitzendingen, alsof het niets bijzonders was, vooruit gegaan door een reclame. Daar zit je normaal al niet op te wachten, maar nu helemaal niet.

Maar nog erger is het als het een ongepaste reclame is. SBS 6 had de volgende pagina op zijn website staan. Klik op de afbeelding om hem beter te bekijken en trek je conclusie. Ik denk dat je als nieuwssite toch rekening moet houden met dit soort onbedoelde effecten. Tenzij ze hopen dat mogelijke opvolgers van Karst Tates hierdoor worden ontmoedigd…. Die woonde hier trouwens nog geen 4km vandaan….

Totaal wat anders: Bij het knuffelen van die Quib van mij, voelde ik twee bobbels bij het begin van zijn litteken. Een grotere met een kleinere er tegenaan. Ik hoop toch zo dat dit niet het begin van het einde is, maar een neveneffect is van het oplossen van de onderhuidse hechtingen en een daarop reagerende spierlaag. De operatie is pas zeven weken geleden. Het viel me namelijk ook op dat een trekkende hechting opeens niet meer trok en een glad litteken liet zien. Het is echt te snel als de tumor nu al terug zou zijn…. Deze bulten moeten echt weer verdwijnen!

Ik word weer even herinnerd aan het feit dat tijd vliegt, sneller dan dat ik hem kan bijhouden…

Een gedachte over “Wolk voor de Zon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.