WoW > Gebruiken

Vandaag ben ik weer voor mijn halfjaarlijkse controle geweest. MS is en blijft een grillige ziekte, dus met enige regelmaat willen ze je nog wel in het ‘echie’ zien. Dus vandaag ben ik weer op bezoek geweest bij dokter Z.

Op tijd vertrokken gelukkig, want alle stoplichten hadden we dit keer tegen en dat zijn er nog al wat (vooral in Nijmegen) We kwamen toch nog op tijd aan. Precies op tijd. Gelukkig liep dokter Z. vijf minuutjes uit, konden we toch nog snel een bakkie koffie pakken. Dat was het ook, want we zaten net in de wachtruimte toen ik aan de beurt was.

Met koffie en al zijn we de spreekkamer ingegaan. Ik had al een handje gegeven, maar mijn moeder nog niet, die had twee bakkies koffie in haar handen. Wat haar het eerste opviel is dat de vloer zo mooi glom. Waar een mens al niet op let. Dokter Z. was nog netjes aan het wachten tot hij haar eindelijk een hand kon geven. Maar dat had ze even niet door. Zag er vanuit mijn perspectief behoorlijk lachwekkend uit.

Eenmaal de sociale formaliteiten achter de rug, begon het gesprek. Ik had wat puntjes bij elkaar gesprokkeld, want ik mag op dit moment eigenlijk niet klagen. Mijn grootste probleem op dit moment is een overbelaste kaak na een tandartsbezoek. Doet zeer, maar is geen MS-probleem, dus kan hij niet fixen.

Vervelende beentjes, die heb ik nog wel eens. En ook kan ik ’s ochtends moeilijker op gang komen door een stijve spieren. Daarvoor mag ik van één van mijn medicijnen een tabletje meer gaan gebruiken.

En dat was het ook weer. Ik tevreden, hij tevreden. Over een half jaar mag ik weer op ‘audiëntie’. Alleen konden ze deze afspraak niet maken omdat ze het internet niet konden gebruiken. Storing….

6 gedachten over “WoW > Gebruiken

 1. Hallo Nien fijn dat het nog zo goed gaat met die zo als jij die noemt kl*te ziekte en dat is het ook alleen weer een pilletje erbij je moet maar denken als je het daar nog heel veel jaren mee voortkan is het niet gek toch .Ik hoorde van je moeder dat het niet goed gaat met je kat dat vindt ik heel erg voor je je heb er toch een band mee dat weten wij door onze honden we hebben momenteel 4 pups maar de moederhond wil er niets van weten dus dat is flessen geslagen om de twee en een half uur ook ’s nachts ik moet het nog een weekje volhouden want met drie weken kunnen ze aan de pap nu nien heel veel sterkte met je kat en lieve groetjes aan mams en van Elly en kees en de doggies.

  Like

 2. Gelukkig geen schokkende dingen 😉 alleen een pilletje meer, das dan wel weer minder. Ik heb ook veel last van m`n kaken ze spingen wel eens uit de kom, niet tegelijk hoor hihi 😉 maar het is verdomd lastig en doet een paar weken erg veel pijn.

  Off-topic, hoe is het met Quib…?

  Fijne donderdag
  Toedeloe -X-

  Like

 3. blij te horen dat je okay bent. echter gein maken van mijn zuster, (jouw moeder) dat weet ik niet hoe te nemen, mooie floer jeetje en haar de koffie dragen, jeetje weer. hoop alles blijft goed gaan schat. Ome Herman en Tante Kathleen in Aussieland. doei.

  Like

 4. [quote comment=”4600″]echter gein maken van mijn zuster, (jouw moeder) dat weet ik niet hoe te nemen, mooie floer jeetje en haar de koffie dragen, jeetje weer. [/quote]Meestal zijn mensen met andere dingen bezig in het kantoor van de Neuroloog, mijn gezondheid bijvoorbeeld :mrgreen:

  Like

 5. Gelukkig wel, wij zijn hardstikke blij hoe het met je gaat, ook je lieve mam. hartelijk groetjes en misschien een dag zien wij elkaar weer in levende lijve, op he moment heb ik geen idee wanneer dat zal zijn. We zijn gepensioneerd nu beide. Zat tijd, minder geld. ha.ha. Veel liefs aan jouw en familie, Herman en Kathleen in Aussieland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.