WoW > Ambitie

Met gebrek aan ambitie heb ik de vorige WoW’s even overgeslagen. Niet dat er niets te schrijven viel, alleen te druk met andere dingen om me te bekommeren over mijn blog.

Bij WoW > Zonnig wilde ik schrijven over een prachtige, zonnige en positieve meid genaamd Gerda, die op 32-jarige leeftijd plotseling overleden is. Ik kende haar voornamelijk van de Lemele-weekenden. Daar had ik haar ook de laatste keer gesproken, nog niet zo lang geleden. Bij haar sloeg de MS hard toe, uiteindelijk is een longontsteking haar waarschijnlijk fataal geworden.

De WoW > Uitstel had kunnen gaan over mijn nieuwe spiegelreflexcamera. Ik had al lang gezocht naar wat ik het liefste wilde hebben. Toen kon ik de uitgezochte camera goedkoop aanschaffen. Maar bij aankomst in de winkel…

Uitverkocht. Hij kon wel besteld worden, maar zou het leveren nog wel wat tijd in beslag nemen. Het maakte qua prijs een behoorlijke duit uit, dus besteld. Ik heb ruim een maand geduld moeten hebben, maar de plaatjes zijn er zeker naar:

Verder ga ik gewoon gammelend door. De spiertjes willen ondanks het verhogen van dosering niet hun best doen. Ligt het aan het weer, ligt het aan de andere medicijnen of is het de echte MS?  Geen idee, de tijd zal het uitwijzen.

Ook mijn beeldscherm van de laptop is van slag. Ik zie blauwe pixeltjes. Erg onregelmatig, ze komen en gaan naar eigen wens. Als ze er zijn wordt je er gestoord van, maar zo zijn ze ook weer dagen weg. Hopelijk een ongemakje van nu en niet van morgen 🙂

11 gedachten over “WoW > Ambitie

 1. Eindelijk weer eens een echte Nien. Heerlijk. Helaas is de inhoud noodgedwongen niet al te vrolijk (nou ja, de fotocamera is uiteindelijk toch goedgekomen) maar je bent er weer en daar gaat het om. Mooie inhaal WOW.

  Nien, ik hoop dat het goed- en als het even kan beter met je zal gaan. Dat wens ik je van harte toe.

  PS. Mooie nieuwe foto heb je geplaatst.

  Groetjes

  Willem

  Like

 2. [quote comment=”4622″]Eindelijk weer eens een echte Nien. Heerlijk. Helaas is de inhoud noodgedwongen niet al te vrolijk (nou ja, de fotocamera is uiteindelijk toch goedgekomen) maar je bent er weer en daar gaat het om. Mooie inhaal WOW.

  Nien, ik hoop dat het goed- en als het even kan beter met je zal gaan. Dat wens ik je van harte toe.

  PS. Mooie nieuwe foto heb je geplaatst.

  Groetjes

  Willem[/quote]
  Ach Willem, mijn moeder zegt altijd: “Het gaat wel over voor je een jongetje wordt”. En ik moet zeggen die kans is vrij groot 😀

  Fijn om jou ook weer hier te mogen begroeten!

  Like

 3. Inderdaad, e i n d e l u k, weer eens een ‘Nien’

  En ja verder kan ik me allen maar bij Plato aansluiten….. gefeliciteerd met je geduld en je mooie nieuwe camera en de prachtige resultaten en vooral veel geluk en gezondheid dat het maar ontelbare malen beter mag gaan dan het de afgelopen tijd was!

  Liefs Melody

  Like

 4. Mooie foto’s gemaakt met een goede camera. Wat is het er voor een?
  Lastig dat je lijf niet zo leuk mee wil doen. Hopelijk wordt dat vanaf nu ook een beetje beter.
  Liefs,

  Annemiek

  P.S. Wat is je haar lang geworden.

  Like

 5. Fijn dat je weer van de partij bent Nien. Ik heb zelfs geen tijd voor inhaal stukjes dus je hebt op mij in ieder geval al weer enkele streepjes voor. Net als Plato vind ik je nieuwe foto prachtig!

  Like

 6. Hallo mooiste meisje, eindelijk een prachtige foto van Janine. Ja. hoor, zag je kat vaak, eindelijk jouw. Jongentje wordt. Ik heb dat wel eens gehoord, maar vind het raar. Ik kan je vertellen dat jij geen jongentje word. Mijn zuster, jouw moeder zegt dat. jeetje. Ineke schat,,, waarom steek je je tong uit. De hele wereld kan je zien. ha.ha. Zelf je oudste broertje Herman en zijn vrouw Kathleen in Australia. Het is een verdomde goede camera. ha.ha. Je kan alles zien. hi.hi. sorry, gijn maken, ik word oud en mag dat doen. ha.ha. Veel liefs allemaal vooral Janine en haar familie in Arnhem. Ome Herman en Tante Kathleen in Aussieland.

  Like

 7. [quote post=”552″]hi.hi. sorry, gijn maken, ik word oud en mag dat doen[/quote]
  Hang jij maar lekker de lolbroek uit, je kan wel zien dat dat een familietrekje is 😉

  Like

 8. [quote post=”552″]Mooie foto’s gemaakt met een goede camera. Wat is het er voor een?[/quote]
  Het is een Canon 1000D. Nog niet eens met stabilisatielenzen. 😀 Maar hij schiet heerlijk weg. Binnen een maand toch meer dan 1000 foto’s geschoten. Het uitzoeken kost wat meer tijd :oblif:

  Like

 9. lolbroek mmmm lolbroek mmmm lolbroek mmmmm ja, je moet leven altijd van de vrolijke kant bekijken anders wordt je niet als oud als ik. ha.ha.ha.ha.

  Like

 10. Hoi meis, lang niet gelezen, had ook een stopje!
  Hoe is het met jou en met Quib?
  Ik las al over een triest wegvallen van een jong mens, over ellendige spieren die niet meewerken maar ook ….over een nieuwe camera!
  De foto’s zijn ermee gemaakt ( neem ik aan?) en zijn mooi!
  Verer kom ik je een dikke knuf geven, ook voor je poezenbeest!
  Liefs van mij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.