WoW > Empathie

Gevoel, met wie voel ik mee? Met mezelf, want ondanks de fantastische nieuwe look van mijn website, gaat het niet zo lekker. Het begon twee weken geleden op donderdag dat ik letterlijk laveloos was van vermoeidheid. Maar zonder reden. Inmiddels gaat het weer stukken beter en krabbelen we weer op.

Met Quib? Altijd. Nog steeds zorgen over de immer groter wordende tumor, die maar geen halt toe te roepen valt.

Met Laura? Zeilster Laura. Absoluut. Want mijn broer en één van zijn vrienden hebben samen een nummer opgenomen, een parodie met als onderwerp Laura. En één keer raden welke muziek ze daarvoor gekozen hebben.

Luister er hier naar!!!

8 gedachten over “WoW > Empathie

 1. Bedankt voor je reactie op mijn web-log. Was een eitje om de WOW te schrijven als moeder van een autist! Ik heb eens lekker rondgelezen op je site en ben onder de indruk. Sterkte met alles wat je meemaakt!
  Groeten, Ada 😉

  Like

 2. Hé Nien, fijn om weer wat van je te horen! Waardeloos dat het zo knudde ging met je, maar ik lees ook, dat je langzaam weer terug krabbelt,gelukkig!
  En Quib,,ja meis, dat weet je, ik leef met je mee!
  Mooi joh, je weblog ziet er strak uit!
  En complimenten voor het liedje over Laura….hahahaha! Knap gedaan, geef de complimennten maar door aan je broer en zijn vriend….geweldig!
  Liefs van mij!
  p.s ik log ook niet meer zó vaak, weinig puf en tijd.

  Like

 3. Hallo Nien,
  Wat een prachtige wesite heb je er van gemaakt. Hartstikke chique. Gefeliciteerd. Akelig voor je dat het qua gezondheid niet zo lekker loopt. Veel sterkte. En voor Quib hetzelfde. Ja, ik herhaal wat hierboven zo ongeveer staat maar ik weet niet hoe het anders moet.

  Dat is wel een heel goeie parodie. Complimenten voor je broer en zijn vriend.

  Ik snap trouwens die hele discussie niet zo goed. Een meisje van dertien, nog maar nauwelijks een puber, met een enorme boot en een stevig willetje. Vroeger zouden mijn ouders hebben gezegd: het gebeurt niet en daarmee uit. En nu je mond houden, klaar.

  Maar tegenwoordig moet de rechter zich uitspreken en voor je het weet ligt het bij het Europese hof. Ik ben berieid veel te begrijpen maar dit gaat me even te ver allemaal. Gewoon naar school, leren en over een jaar of vijf nog eens terugkomen zou ik zeggen.

  Groetjes

  Willem

  Like

  • Ik ben van mening dat een meisje van dertien gewoon naar school moet, net als alle andere kinderen van dertien die volgens de wet naar school moeten. Punt.

   Verder weet ik niet hoe het ‘alleen’ geregeld is. Ik kan me namelijk voorstellen dat er een andere boot mee vaart om een oogje in het zeil te houden. Zeker als je de piraterij verhalen hoort van tegenwoordig. Als ‘alleen’ echt alleen is, zonder een vorm van begeleiding, dan vind ik dertien veeeeeel te jong. Hoe goed ze ook kan zeilen.

   Dus met begeleiding, tijdens zomervakantie, laat maar varen! En anders moet ze inderdaad wachten tot de tijd (lees:ze, maar dan wel volgens algemeen geldende normen) rijp is om te kunnen vertrekken.

   Bedankt voor de complimenten. De complimenten voor broer en vriend speel ik door!

   Like

  • Nog steeds de ene dag beter dan de andere. Maar het begon met uitsluitend slechte dagen, dus ik mag eigenlijk niet zeuren. Ik bespeur nog steeds een stijgend lijntje. Ik ben tevree met twee stappen vooruit, één stap achteruit. Beter dat dan anderom! 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.