WoW > Horde

Blijkbaar is het voor sommige echtlieden moeilijk om hun trouwdatum te onthouden. Om deze horde succesvol te doorstaan, besluiten sommige bruidsparen een speciale datum te kiezen.

Vandaag, 9 september 2009 oftewel 09-09-09, is zo’n datum om niet te vergeten. En vele stelletjes zullen vandaag hun ja-woord aan elkaar geven. De eerste nieuwe echtparen zijn waarschijnlijk getrouwd om negen minuten over negen.

Hier in de buurt is het ook raak. Vandaag heb ik al twee stelletjes in vol ornaat in een klassieker zien zitten. En de dag is nog lang niet voorbij!

Persoonlijk zou ik never nooit niet kiezen voor zo’n datum. Ten eerste is het toch wel zielig voor je partner. Wat een vertrouwen als je bang bent dat deze datum vergeten wordt. En hoe belangrijk is dat nou eigenlijk. De trouwdag is ‘slechts’ de eerste dag van het huwelijk. Ik mag hopen dat er daarna nog een heleboel gedenkwaardige dagen volgen.

Daarnaast, druk. Je kan waarschijnlijk over de hordes bruidjes en bruidegommen struikelen. Haast maken, mensen, want het volgende paartje staat al op de gang. Nee, mij niet gezien. De trouwdag moet dé dag zijn. Dan wil je het toch niet af raffelen.

Als er dan toch een speciale datum gekozen moet worden, dan maar één die een speciale betekenis heeft op een andere manier. En anders wordt die niet-speciale datum toch vanzelf een speciale datum.

Veel geluk, bruidjes en bruidegommen van 09-09-09!

WoW > de spelregels

13 gedachten over “WoW > Horde

 1. Haha, ik zie het al helemaal voor me…… (krijg je als je een geest hebt die in plaatjes denkt ipv in woorden 😉
  De weg naar het altaar vol met hordes, 1 op elke meter…. en dan al die bruidjes en bruidegommen die met hun slepen en slipjassen blijven haken en omkukelen…

  Mooie W-o-W Nien!!!

  Muzikale Groeten & Liefs Melody

  Like

  • Nou lig nu ook te stuipen van het lachen met de hordes in het middenpad van de kerk 😀

   En vergeet die sluiers niet…. De bruid liep verder maar haar hoofd bleef hangen. In ieder geval zijn er dan wel wat momenten voor ‘Funniest Home Videos’ te bespeuren 😉

   Like

 2. Nog meer hordes

  Genoeg voer trouwens om het over hordes (of is het horden) te hebben.

  Direct na het avondeten even de tuin in en toen ik weer binnenkwam waren de stoppen doorgeslagen. De oorzaak is nog niet achterhaald. Alles lijkt het te doen, maar wel met een zaklamp naast mijn bank wachtend op het volgende probleem.

  Is het misschien weer de CV ketel? Ik heb namelijk al twee keer in twee weken de ontstoringsknop mogen hanteren om weer warm water te krijgen. Gelukkig is het koude water niet gekomen toen ik onder de douche stond met mijn ingezeepte Schwarzkopf-koppie.

  En dat is niet de enige horde. Want ook mijn DVD/HD recorder heeft kuren. Hij wil niet aan vanuit de standby. Ik moet hem eerst nog erger op de kast jagen, dan krijg ik een foutmelding en dan pas kan ik hem resetten om toch te kunnen ‘tapen’ of kijken.

  Ik zit nu echt te wachten op het volgende wat sneuveld. :-s

  Like

 3. Hihi, wij kunnen onze trouwdatum wel onthouden. Het is 2 september, eh nee, 6 september, offe… de achtste????
  Het is er inmiddels zo ingeheid na 37 jaar, 4 september 1972. En het is omgevlogen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.