Blub…

Nog steeds wil het maar niet lukken met die vermoeidheid van mij. Na effe boodschappen doen, schrijd ik neder op mijn bankstel om het lijf wat rust te gunnen.

Hierdoor heb ik ook de plannen voor komende week iets moeten aanpassen. Helaas heb ik daardoor wel één van de leukste dingen moeten laten schieten. Het stijgende lijntje steeg niet hard genoeg.

De laatste twee jaar ben ik namelijk in deze periode een weekend wezen zeilen. In de Loosdrechtse plassen ligt het kleine eiland ‘Robinson Crusoe’. Op dat eiland staat een grote blokhut, volledig aangepast. Een grote groep vrijwilligers maken het mogelijk om ook mensen met een handicap te kunnen laten genieten van het water. Door middel van zeilboten, kanos en zelfs een unieke waterski.

De voorbereidingen en de reis er naartoe kosten me waarschijnlijk al zoveel, dat ik de eerste zeildag al voor Pampus ben, nou ja, voor Robinson Crusoe. Of toch maar ‘op’? En meer dan ooit stel ik mijn eigen bedje dan op prijs. Ik slaap namelijk altijd heel ondiep als ik ergens anders moet overnachten. Ik heb dus maar besloten dat ik mijn plekkie aan iemand op de wachtlijst gun. Want die wachtlijst is er elk jaar weer. Volgend jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

De dag voor dit uitje staat nog wat gepland waar ik niet onderuit kan. Ik ben namelijk opgeroepen door de rechtbank om te getuigen in een strafproces. Nee niet voor een zware crimineel, maar een uit de hand gelopen burenruzie. Maar het gaat wel allemaal mega-officieel en ik zou het kunnen missen als kiespijn. Het brengt toch spanningen met zich mee, die mijn situatie ook niet echt bevorderen. Ach laten we het maar bekijken van de positieve kant. Het is iets wat je ook maar één keer in je leven mee maakt.

In ieder geval heb ik morgen een MSweb-uitje waar ik toch naartoe ga. Gezellig lunchen met mijn vriendjes en vriendinnetjes van het forum. Heerlijk genieten, hopelijk in het zonnetje. Ik hoef zelf niet te rijden, dus kan onderweg ontspannen. En als ik gebroken terug kom, is mijn eigen bedje nabij.

Het lijntje lijkt gelukkig nog steeds stijgend te zijn.

3 gedachten over “Blub…

 1. Veel plezier in Rhijnauwen met alle forummers.
  Helaas had ik niet genoeg puf om ook mee te gaan. Maar ik lees het verslag wel op het web.

  Fijn dat je lijntje weer wat omhoog gaat.

  Like

 2. Pfff wat een nare beslissing zeg om die te moeten nemen maar tegelijkertijd ook bijzonder dapper van je dat je het toch doet en de juiste belissing neemt!
  Ik hoop dat het uitje met de MS-club het gemis van dat andere uitje zoveel mogelijk goed maakt!

  Verder kom ik je natuurlijk een heel fijn weekend wensen !

  Muzikale Groeten en liefs, Melody

  Like

 3. Update

  De lunch met de forum-leden bij het Theehuis in Rhijnauwen was heel gezellig. Het is ook een prachtige lokatie.

  Wel is daardoor gebleken dat ik de juiste beslissing heb gemaakt wat betreft het zeilen, want ik ben nu, na dit relatief passieve uitje, al total-loss 😕

  Al had ik maar een beetje twijfel of mijn beslissing juist was, nu weet ik zeker dat ik er goed aan heb gedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.