Zó!

De schouwburg weer eens op het programma. Dit jaar vonden we de programmering duidelijk minder en dus hebben we maar twee voorstellingen geboekt. De komende 5 dagen is Brigitte Kaandorp in onze stad. En ik heb er echt veel zin in! Zó!!

Voor die tijd gaan we eerst gezellig samen eten. En ik heb aangeboden om te koken. De voorbereidingen doen we (ik) vooraf, aangezien ik bij broer achter het fornuis ga kruipen. Hij wil Tess, de blindengeleidehond, niet te lang alleen laten. Dat is jammer voor Quib, want die is dus langer in zijn up.

Brigitte Kaandorp schept duidelijkheid in een onduidelijke wereld. U wordt onthaald op een overzichtelijke show waarin Brigitte dapper terrein terug wint op de chaos om ons heen. Ze ordent en structureert, legt verbanden tussen zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben en trekt uiteindelijk enkele glasheldere conclusies.
U keert tenslotte huiswaarts met een paar nuttige, bruikbare zekerheden.
Het wordt kortom een avond waar u iets aan heeft.
Tenminste, dat is het plan.

Het kan natuurlijk altijd zijn dat er andere dingen gebeuren, tussendoor. Dingen die niet de bedoeling waren of die zich toevallig aandienen. Dingen die Kaandorp per ongeluk overkomen en die ze juist helemaal niet van plan was.

Dat weet je nooit met Kaandorp…

Voorproefje op haar website!

Ik laat weten hoe het geweest is en of de lachspiertjes overbelast zijn geraakt! 🙂

2 gedachten over “Zó!

 1. De theaters hebben inderdaad minder leuke programmeringen dan ik gewend ben, ben dat wel met je eens!
  Kredietcrisisinvloed misschien?

  Maar goed, je hebt kaartjes voor iets leuks, en ik ook voor enkele leuke voorstellingen, kortom we zullen ons dus vast wel vermaken!

  Ik wens je veel plezier toe meis!

  Ps…. ik weet niet of je lopend het theater in gaat om met een rolstoel, maar wist je dat rolstoelplaatsen altijd de betere plaatsen zijn, én goedkoper voor zowel de rolstoeler als diens begeleider?

  Liefs Melody

  Like

 2. Brigitte was errug leuk! Het wanordige georganiseer was een treffer in de roos en de lachspiertjes zijn zeker aan het werk gezet.

  Het verhaal over de naaktslakken zal zeker weer bovenkomen als ik er één in mijn tuin ‘spot’. Evenals er een soortgenoot met huisje onder mijn voetjes kraakt.

  En we hebben een kazoe in huis om nog eens te oefenen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.