Warme dagen

Vanochtend had ik de wekker niet nodig. Want voordat deze afliep werd ik gewekt door een boormachine bij de buurman. Ze zijn bij hem begonnen en daarna kwamen ze bij mij. De verwarmingsinstallateurs!

Eindelijk heb ik een nieuwe ketel. De oude was aan vervanging toe en volgens mij wist ie dat! De laatste week alleen al heb ik tot 6 keer een storing gehad. Soms dus geen verwarming en soms geen warm water. Bellen voor reparatie had, met het oog op vandaag, absoluut geen zin. Ik heb het apparaat dus maar elke keer gereset en dan lukte het weer even.

Helaas moet ik sommige mensen teleur stellen. Ik heb geen koude douches gehad, maar stond er wel met argwaan onder…

En ik ben blij met mijn nieuwe huisgenoot. Supersnel, zeer heet water. Niet meer liters door het putje hoeven laten lopen voordat er iets van temperatuurverschil te bespeuren is. Ook de verwarming wordt als een tierelier warm. Daarnaast is ie echt de helft kleiner, dus ik heb meer ruimte (ook voor troep…oeps)

Zou ik hier nou ook echt geld overhouden? Ik ben voor het eerst in mijn leven nu al benieuwd naar de eindafrekeningen van gas en water!

6 gedachten over “Warme dagen

 1. Gelukkig heb je geen koude douche gehad. Laatst deed onze cv ook raar en je raad het al…Wij hadden wel alleen maar koud water!!! en dat is NIET leuk 😐

  Like

  • Laatste jaar meer storingen gehad. Ook één van een week zonder warm water. Warm water of verwarming resulteerde toen in doorgeslagen stoppen. Dus de stekker er maar uit… Gelukkig heb ik dan altijd de familie nog dichtbij wonen, mag ik daar douchen.

   Maar met deze nieuwe ketel denk ik dat ze eerder bij mij op de stoep staan 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.