WoW > Overdragen

Het afgelopen weekend heb ik visite gehad. En de visite bleef ook nog eens slapen. De visite moet alleen wel leren om de eigen troep achter de kont op te ruimen. Tenminste, dat zou mijn moeder annex huishoudelijke hulp leuk vinden. Helaas zal het nog lang duren tot de visite snapt wat er verwacht wordt.

Het is niet dat de visite niet luistert hoor. Menig persoon zou jaloers zijn op de indrukwekkende vertoning die ik heb mogen ervaren. Eén keer vragen en mijn wensen werden ingewilligd… Niet altijd, maar vaak genoeg.

Het brengt ook leven in de brouwerij, de visite. De drukte om je heen. Gezellige gesprekken die nergens over gaan. Zo af en toe even naar buiten, tussen de buien door, om een frisse neus te halen. Onderweg even wat gesprekken gevoerd met toevallige passanten.

En toen werd het zondag. Na drie nachtjes logeren is de visite weer vertrokken. Ook de rust en de stilte in huis is dan weer lekker, bijkomen van….

Het was gezellig

Ik heb haar weer overgedragen aan haar baasje 😉

De Spelregels 
Marloes heeft Writing on Wednesday overgedragen aan Karin. Zij gaat vanaf nu de onderwerpen verzinnen voor WoW.

5 gedachten over “WoW > Overdragen

 1. Haha wat prachtig……al denk ik wel dat overdragen in deze zin misschien minder leuk is want zulk gezelschap is zo leuk!

  Ps….. wist je dat je je log kan koppelen aan twitter? Dan hoef je niet zelf een berichtje te maken als je een log hebt geschreven, dan komt het automatisch op je twitter te staan!

  Gaat het een beetje met je?

  Liefs Melody

  Like

  • Het gaat goed met mij. De laatste restjes van de dip vertrekken langzaam uit het lijf. Het rustig aan doen houden we dus nog maar even vol, want ik heb geen zin om opnieuw in de ellende te belanden.

   Mijn weblog twittert trouwens al een tijdje automatisch. Maar het werkt alleen als twitter werkt 😐

   Like

 2. Helaas laadt het filmpje niet, maar ik begrijp dat het om een hond gaat. Wel handig, dat je na de lusten, de lasten weer aan iemand anders over kunt dragen. Toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.