WoW > Carrière

Mijn carrière was kort. Heel kort. Ik ben in 1997 afgestudeerd en direct daarna bij de ING bank gaan werken. Adviseur Bedrijfssparen. Maar ik wilde toch weer de detailhandel in. En toen was er die advertentie waar in gevraagd werd naar bedrijfsleiders bij een grote boekenketen. Een kleine interne gedachtegang kwam al snel tot de conclusie dat het maar één winkelketen kon zijn. En zo geschiedde. Ik werd aangenomen bij Bruna in 1998.

Na een eerdere uitschakeling in 1998 hield voor mij mijn carrière als werkende vrouw echter definitief op in 2003. De MS liet niet meer toe dat ik op de werkvloer kon functioneren en ik kwam in de WAO terecht. Zes jaar geleden alweer, bijna zeven.

Maar wat ga je dan doen. De eerste weken thuis waren niet zo erg. Een lange vakantie. Maar dan. Dan is de lol eraf. Je kan nergens meer naartoe. Je krijgt je centen, maar je doet er niets voor. Ben je nog wel nuttig?

Het heeft een tijd geduurd voor ik me weer nuttig ging voelen. Ik ben me in die tijd gaan verdiepen in het internet. Ik was al aan het surfen, maar besloot toen ook een eigen webpagina te creëren. Op die manier hoopte ik anderen met MS te voorzien van info en mijn eigen verhaal te vertellen. Positieve reacties, die ik toch regelmatig mag ontvangen maken dat ik me weer waardevol ben gaan voelen.

Inmiddels heb ik mijn plekje weer gevonden. Op een andere manier dan dat ik ooit had verwacht, maar zeker niet minder. Ik heb nieuwe kennis opgedaan die ik anders nooit had gehad, bijvoorbeeld over webdesign. Een nieuwe carrière misschien?

 


De Spelregels Doe ook mee!

 

Fijn woord Karin 😉 Moest er echt even over nadenken, want ik wilde geen somber verhaal schrijven. Maar de WoW moet een uitdaging zijn natuurlijk! :satisfie:

11 gedachten over “WoW > Carrière

 1. Ziek worden verstoord een carrïëre, dat is zeker. Maar je hebt een nieuwe uitdaging gevonden/gecreeërd wellicht. Dus een nieuwe carriëre ik weet het wel zeker.

  Bedankt voor je reactie op mijn WOW. Ik vind dichten een uitdaging. Alleen ik kreeg reacties dat het persé 250 woorden moest hebben. Nou ja, de volgende dan maar, whahaha.

  groetjes en succes met je carriëre, 😉
  Elisabeth

  Like

 2. Over heftig gesproken 😉
  Ik ging ook bij de bank werken en na 24,5 jaar moest ik er uit, zogenaamd onder de noemer van reorganisatie want ze waren niet eerlijk genoeg om te zeggen dat je in een rolstoel geen prachtig visitekaartje bent…..
  Dus ja…. ongeveer hetzelfde als jou overkwam mij en ook ik ging via internet mijn weg en carrière vinden/maken…. en ook bij mij groeide toen weer het gevoel toch nog enige waarde te hebben 😉

  Prachtige maar vooral herkenbare wow meis, heel herkenbaar;-)

  Liefs Mel.

  Like

 3. Hallo Nien,
  Je hebt een prachtige website,voorheen maakte ik mijn website in pubicer en stuurde dat door naar een host,omslachtig en storingsgevoelig en ik kon niet te pas en te onpas stukjes schrijven.Vandaar web-log,eigenlijk wil ik weer een website die dan net zo handig is als web-log.Is word press makkelijk in gebruik en kun je het ook uit proberen voordat je werkelijk besluit het te doen.
  Heb je tips voor mij?je kunt deze reactie gewoon schrappen hoor want ik kreeg het niet met e-mail voor elkaar. 😦

  groetjes Dieneke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.