WoW > Illusie

Tijd. Je zou het toch genoeg moeten hebben, zeker als je zoals ik in de WAO zit. Niet werken ‘scheelt’ toch weer acht tot negen uur op een dag. Zeer als je ook je reistijd ook nog eens meeneemt.

In die tijd zit ik heel alleenig thuis en de overige uren van de dag trouwens ook. Geen collega’s om de dag mee door te nemen, wat wel jammer is. Geen standaard dagindeling, wat natuurlijk geen nadeel hoeft te zijn. Voor sommige mensen een reden om te denken dat ik eenzaam ben.

Nou, niets is minder waar. Ik wens nog steeds dat een dag wat langer zou duren, want de uren vliegen voorbij. De dagen vliegen voorbij. ‘Is het alweer zo laat!’ zijn kreten die hier in huis nog wel eens klinken. Hardop, zelfs al ik alleen ben. En zeker als ik tussendoor even wil rusten, wat soms echt nodig is, dan zijn de uurtjes opeens heel kostbaar.

Eenzaam? Nou… nee. Niet dat ik altijd, elke dag, mijn huis vol met visite heb, maar eenzaam absoluut niet. De afgelopen dagen bep ik me het apezuur. Ik heb de telefoon nog niet aan de kant gelegd en hij rinkelt alweer. En dan zijn er ook nog de internetsnufjes die communicatie mogelijk maken. Het wisselt elkaar in opvolgend tempo af.

Wel alleen, maar eenzaam? Ech nie! Zou wel lekker zijn om wat extra uurtjes te hebben om tussen die gesprekken door effe bij te komen 😉


De Spelregels Doe ook mee!

4 gedachten over “WoW > Illusie

 1. Meis…..wat schitterend te lezen….. en wat een geluk of zegen, hoe je het ook maar noemen wilt, dat eenzaamheid bij jou een illusie is en geen keiharde realiteit!

  Mooie wow weer!

  Liefs Melody

  Like

 2. 🙂 tijd is al een illusie op zich,leuk weer een andere kijk op het woord illusie,het plaatje vind ik ook weer geweldig………tijd vloeit zomaar weg……..zo soms
  groetjes Dieneke

  Like

 3. Hallo Janine, god, meisje tijd vliegt voor ons ook hoor, alweer 12 maanden beide op pensioen, en vragen ons ook vaak af waar zijn de uren gebleven. Wij hebben met genot gelezen dat je okay bent en leven waardeerd als het komt iedere dag. Zelfde hier. Hopen jou op een goede dag eens te zien op sms messenger of skype with webcam’s. Ik, je oom kan gewoon niet wachten, zit te huppelen op mijn stoel, ha.ha. Je mam natuurlijk ook. Schrijf maar een datum en tijd, wat jullie uitkomt. Hey, veel liefs en groetjes. Je oom Herman en tante Kathleen in Australia. doei.

  Like

 4. Tjonge Nien, ik wist dat vrouwen wat af konden kletsen maar dat het ZO erg is…. Ik heb na de prevut nog het idee…tijd zat… hoe kan het dan dat anderen dat niet hebben? Als je vraagt wat doe je dan…. ja praten…

  Ik zie dat het niet eens uitmaakt of je nu in Nederland of in Australië zit.

  Vreemd ding… die tijd….Maar wel een mooie WOW. In een prachtige omgeving, zeg ik er bewonderend bij. De website is prachtig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.