Wow > Nieuw

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

2010 Is van start gegaan, een nieuw jaar met nieuwe plannen, nieuwe wensen, dingen die op stapel staan, maar we niet willen ervaren enzovoort enzovoort. Kortom we rapen onszelf weer op en met goede moed beginnen we aan wat komen gaat.

Een prachtige zin om een nieuw log mee te beginnen, al heb ik zelf maar weinig plannen. Ik zit vol met wensen, maar ook daar zal ik niemand mee vermoeien. Het zijn er namelijk erg veel en alleen daarmee kan ik al een log vullen. Van bloemen in mijn tuin tot gezelligheid, van weinig MS-ellende tot ‘world peace’.

Het begin van het nieuwe jaar betekent ook de start van de zomer…. Ja je leest het goed, de zomer. Terwijl de sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen, tenminste dat deden ze een uurtje geleden, gaan mijn gedachten weer naar de langzaam langer wordende dagen. De deuren die over niet al te lange tijd weer even lekker open kunnen zonder dat je het gevoel hebt dat je vingers eraf vallen en je voor de …. zijn …. stookt. De geur van nieuwe dagen die dan weer naar binnen kan. Nee, nog even en dan begint de natuur weer te ontluiken, de dierenwereld kan weer op zoek naar voedsel en komt in beweging.

Het enige waar ik absoluut geen zin in heb in 2010 is voorgoed afscheid nemen. En dat zal ik moeten doen, van mijn dierenvriendje. 😦 Ik had nooit durven hopen dat Quib 2010 nog zou halen, maar hij heeft zijn omgeving verbaasd doen staan. Nu maar hopen dat hij nog een paar weken, misschien een paar maanden mag genieten. Graag zonder sneeuw, want dat vind ie maar koud aan de pootjes 😉


De Spelregels Doe ook mee!

10 gedachten over “Wow > Nieuw

 1. Dag meis, allereerst natuurlijk een fantastisch 2010 gewenst waarin al jouw dromen en wensen maar uit mogen komen!

  En ja het aanschaffen van dieren leidt onherroepelijk ook tot het afscheid nemen er van. Zeer verdrietig als het in aantocht is. Probeer je dan maar te richten op hoe zeer je van Quib genieten mocht, jaar na jaar na jaar!

  Vind het ook fijn dat je weer mee doet met w-0-w, want ik bevrees dat het zal doodbloeden, wat ik niet hoop uiteraard maar ach misschien vergis ik me en is het de eindejaarsmalaise….

  Mooie -w-0-w weer van jou, zoals gewend 😉

  Pas op jezelf, liefs Melody 😉

  Like

  • Toen ik mijn maatje ging ophalen heb ik dat nog gedacht. Maar dan is het nog zo ver weg en je denk zeker niet dat te vroeg gaat.

   Als ie gewoon oud was, dan was het voor mijn gevoel al anders, maar hij is nog steeds te jong (12) voor mijn gevoel om nu al te vertrekken.Ik weet dat het niet anders is, dus … slik :serious:

   Like

 2. Nieuw is ook afscheid nemen. Dat is niet leuk. Nieuw is verandering, niet hetzelfde, anders, vol mogelijkheden. Ik wens je veel plezier en sterkte toe voor dit jaar!

  Like

 3. Hoi meis, ik wens je een gelukkig, “gezond” 😉
  en liefdevol 2010 en dat Quib nog lang bij je mag blijven.

  Warme knuffel voor jou en quib -X-

  Like

 4. Nieuw is niet altijd leuk,want het betekend ook wel eens dat ‘oud’ alleen een herinering is/wordt,hoop voor je dat Quib nog even blijft en mocht het niet zo zijn een fijne herinnering blijft.toch een goed 2010 gewenst en wow-en maar!

  Like

  • Gelukkig heeft hij al gezorgd voor een heleboel mooie en fijne herinneringen, dus hij laat mooie gedachten achter. Maar ik kan het niet erg vinden als ie er nog een paar extra verzorgd :satisfie:

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.