WoW > Oplossing

Kwaad, ik ben gewoon kwaad! Kwaad op de Sita, het afvalbedrijf! Koud weer is daar goed voor smoezen! Waarom hebben ze eigenlijk een klachtenservice?

Ok, jullie willen natuurlijk weten hoe en wat. Geen bijzonder verhaal, hoor. Mijn groencontainer is vrijdag niet geleegd. Natuurlijk heeft het geen zin om te bellen op vrijdag, want ze kunnen nog tot een uur of zes langskomen, terwijl de klachtenlijn sluit om 17.00 uur. Dus moet je er vooral aan denken om op maandag te bellen. Ondertussen haal je de bak weer binnen als goede burger. Buiten laten staan kan zelfs tot boetes leiden, al is de kans op vernieling door jong volk vele malen groter.

Vandaag dus gebeld. “Nou mevrouw het zal wel vastgevroren hebben gezeten!” Nou dat dacht ik niet… Ik kan me voorstellen dat er wat vastgevroren zit, maar niet alle kattenkorrels in mijn bak. De helft zat zeker los, want dat hoor en voel je met het verplaatsen van het ding. “Waren de andere dan wel leeg?” Nee, die waren ook niet geleegd, maar ook dat zijn goede burgers en hebben hem binnengehaald. En die containers konden nog wel een twee weken wachten, want daar zat niet veel in, dus die mensen klagen niet. Da’s teveel werk.

In de mijne wel, daar zat voor meer dan een maand aan kattenkorrels in, die houtvezelkorrels. Ja, ik ben milieubewust bezig. Mijn kat wil elke dag een schone bak anders krijgen andere plekken in mijn huis het te verduren. Buiten zijn ‘business’ achterlaten zat er de laatste maand niet in, want meneer houdt niet van een koude bibs. De container heeft nog wel wat ruimte, maar wordt ook niet geleegd als ie zwaarder wordt dan 75kg. Weet je wel wat die korrels wegen? Het gaat hard die kant op durf ik te zeggen!

“Nou mevrouw, ze zullen toch echt wel langs zijn geweest” Geen van mijn buren heeft een vuilniswagen gezien op ons terrein, dus ik twijfel daar ten zeerste aan. “Nou mevrouw, zet u hem maar weer aan de weg. Ik weet alleen niet of en wanneer ze langs komen.” Blijkbaar hebben ze het megadruk met achterstallig werk, het legen van vergeten groencontainers misschien?

Daar ga je dus met je goede gedrag. Mijn container staat nu voor onbepaalde tijd aan de weg en mijn kattenbakken worden tijdelijk geleegd in de vuilniszak voor in de normale container. Daar ga je dan met je goede milieubewuste gedrag.

Ik ben dus kwaad!


De Spelregels Doe ook mee!

9 gedachten over “WoW > Oplossing

 1. Ha die Nien, wat een toestand… en ja het weer is een veelgebruikte (lees misbruikte) smoes voor allerlei zaken momenteel…
  Ik hoop maar dat zze snel langskomen en die kliko legen en dat er niet binnenkort een bekeuring op de mat valt want die komen ondanks het weer wel, heel toevallig (not)

  Kwaad zijn snap ik wel hoor, maar weet je? Laat het los want het zit jou dwars en het laat hen syberisch.

  Liefs fijne maandag, Melody

  Like

  • Je hebt daar ook helemaal gelijk in, they couldn’t care less! Het is ook meer de manier waarop er geantwoord wordt en het idee wat mij gegeven wordt dat ik een zeur zou zijn en dat het zo vervelend is dat ik bel…..

   En met mijn vergeetachtigheid weer een alarm in mijn pc zetten om te kijken of het kreng weer leeg is. Ze hebben zowaar nog mijn adres en telefoonnummer gevraagd, maar ik vrees dat ik er nooit meer wat op terug hoor!

   Like

 2. Nou gelukkig de bak is toch geleegd,gelukkig hebben wij niet zo vaak een probleem met vuilophaaldienst.Alleen bij de millieustraat heb ik wel eens ‘woorden’gehad,alles goed gesorteerd en in de auto gezet en omdat ik het zelf niet kon tillen(die containers zijn héél hoog)hulp gevraagd…….wat denk je kieperd die man alles in 1 bak…nou vraag ik je. 😦

  Like

 3. Dat is wel erg balen.. Ja klachtenservice hebben is soms geen overbodige luxe bij een bedrijf. IN plaats van een klantenservice!!

  Succes met je groen bak de volgende keer

  Liefs!!

  Like

 4. Je kèn oôk eên klach indiene over de klachtelijn, mèsschien?

  Laôts belde Bep de TNT over verkeerd bezorgde pos.
  Kèn je raôje wà dà mens vroeg?
  “Kunt u me de huisnummers van uw buren geven?”
  😮
  Annie zeg gedagies.

  Like

 5. Mag je katten bakkorrels in de groene bak gooien?

  Ik heb van die korrels die een bolletje vormen. Die haal ik elke avond weg met de drollen. Hiervoor heb ik een appart (lees duur) afval container die alles bijna reukloos kan opslaan.

  Maar ja….. wat een elende.. zonder van de energie…

  Groetjes Boudewijn

  Like

  • Dat mag alleen als ze milieukeur zijn. Ik heb van die houtkorrels en die mogen in de groenbak. Geen geklomp, maar het ruikt naar hout als meneer is geweest. Tenzij hij een echt stinkende boodschap heeft gedaan, maar daar kan geen enkele korrel tegenop!! 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.