WoW > Ontregeling

Och Karin, wat heb je toch weer een lekker woord voor ons uitgezocht. Ik heb het al weer een stuk of zes keer op moeten zoeken op je pagina, want blijkbaar zijn mijn hersenen zo in de war, dat ze hem niet willen onthouden. Maar nu staat ie inmiddels in de titel, dus nu zou het moeten lukken.

Het was blijkbaar de dag voor ontregelende zaken, soms leuk en soms gewoon troosteloos. Vanmiddag kreeg ik een mail van een onbekende lezer met complimenten, maar ook over een al langer durend probleem, het laden. Enkele maanden geleden hield me dit eveneens al bezig. Ik kwam bij het googelen van het probleem meerdere gevallen tegen. Zonder concrete oplossingen. Maar nu enkele maanden later toch nog maar eens gegoogeld, want wie weet is er nu wat te vinden.

Weer een heleboel inconcrete oplossingen. Bij de een is het dit, bij de ander was het dat, maar wat was het bij mij dan? Toen las ik over Firebug. Geïnstalleerd en ik zag wat bekends, maar dan beter. En voilà, de problemen waren duidelijk! Na wel effe zoeken in php-codes met wat wiswerk én een plug-in uitgezet te hebben, is mijn weblog een stuk sneller geworden! Minimaal de helft!

En vanochtend, toen ik net onder de douche wilde springen kwam mijn vriendje Job langs met zijn pappa en mamma. Schema door de war, maar door zo’n lekker ventje mag je dag gewoon ontregeld worden 😉 Zes en een halve maand, maar al echt een charmeur!


De Spelregels Doe ook mee!

3 gedachten over “WoW > Ontregeling

 1. 🙂 Heey Nien wat een snelheid wow,inderdaad stukken beter en ontregeld raken door Job word alleen maar meer naarmate hij ouder wordt.Fijn weekend.

  Like

  • Alleen de admin kant is nog steeds een beetje slowwwwww….. Maar dat kan ik toch echt niet voor elkaar krijgen, ben geen php whizz en daar beginnen we niet aan.

   En als Job zo blijft lachen, dan mag ie mij gewoon komen ontregelen hoor 😀

   Like

 2. Haha was je hersenpan ook even ontregeld? Mooi geschreven hoor!

  Dank je wel voor je complimenten over mijn layout, zo mooii als die van jou krijg m niet ;-((
  En het maskertje heeft wel iets mystieks maar in mijn geval ging het niet daarom maar om het feit dat een masker voor mij een symbool is van theater… en dat is mijn grootste passie, alhoewel, gedeelde 2e plaats met webloggen dan 😉

  Liefs en fijn weekend, Melody

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.