Ukkepukken ~ 36 dagen oud

Ik ben weer even in Zwolle geweest. Op zondag was mijn ‘kleine’ vriend jarig en vierde alweer zijn 13de verjaardag. Nu was ik daar en dan is het natuurlijk ook een ideaal moment om mijn andere kleine vriendjes te bezoeken.

De ukkepukken groeien als kool! Afgelopen maandag waren ze alweer 36 dagen oud! Het was tijd voor de tweede ontwormronde, want we willen ze natuurlijk wel helemaal gezond houden! Met fotocamera in de aanslag ben ik dus weer even op bezoek geweest bij Milous en de schatjes!

Nog tweeenhalve week en dan mogen ze weg bij hun moeder. Ik moet dus nog heel even volhouden! En mijn huis ‘kittenproof’ maken! :mrgreen:

Foto’s

 

5 gedachten over “Ukkepukken ~ 36 dagen oud

 1. Lieve Nien, sorry dat ik nu pas reageer, ik heb het heel druk gehad met mijn verhuizing ,dus ook niet/weinig achter de PC.
  Ik las net het logje van Quib,wat zul je hem missen maar gelukkig kunnen wij, mensen, het besluit nemen om een dier niet te hoeven laten lijden.
  Ik weet, hoezeer je hem mist, ik ga alleen mezelf maar na.
  Maar……lees ik het goed? Goed nieuws…. er komen binnenkort 1of 2 kattenkinderen bij je wonen?
  Of zit ik er helemaal naast?
  Liefs van mij!

  Like

  • Hey Jenny,
   Ik wist dat je heel druk was met verhuizen. Kan me dat helemaal voorstellen! Is alles inmiddels alweer een beetje op orde?

   Je leest alles trouwens helemaal goed. Quib is er helaas niet meer, al heeft meneer er echt alles uit gehaald! En inderdaad ik ga aan gezinsuitbreiding doen! Twee snoepies komen over iets meer dan twee weken hier wonen! Deze twee:

   Mag mijn hart vasthouden geloof ik, want ze zijn nu al heeeeeerlijk druk! Maar nu kan ik het nog. In de toekomst wordt het misschien moeilijker…
   Genieten dus zolang het kan!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.