Socks and Freckles have arrived

Ze zijn er! Mijn nieuwe ukkepukken! Heerlijk, al heb ik echt alleen een beetje rust als die twee tegelijkertijd in slaap gevallen zijn. Maar wat zijn het een moppies.

Ze eten en drinken gelukkig goed. Wel wat minder dan voorgeschreven wordt op alle verpakkingen, maar er wordt gegeten! Na het eten gaan ze heel netjes zelf naar de kattenbak om daar het één en ander te droppen. Hier mogen ze zelfs kiezen, houtkorrels of Catsan korreltjes. Gisteren wilde ze van de Catsan nog niets weten. Erger nog Socks heeft er in liggen slapen! Maar vandaag hebben ze die bak ook ontdekt als niet-slaapplek!

Het stel heeft gisteren 10 minuten nodig gehad om hun nieuwe huis te verkennen en toen gingen de remmen los!!! Om kwart over 11 ‘s avonds kwamen we hier aan en pas om half drie ging het stel slapen! Aangezien er aan de zindelijkheid getwijfeld werd, ben ik er vannacht bij gebleven. Mijn bank ligt gelukkig heerlijk. Zij slapen, ik slapen. En vanochtend werd ik wakker met twee poekies bij mijn benen. Ze zijn daar gisteren niet begonnen!

Na die ochtend wake-up (om 5 uur…. :sleepy: ) en een uurtje spelen, mocht ik verder slapen. En werd ik om half 11 gewekt door Freckles die voor mijn neus op de bank sprong. Wel leuk, ik doe mijn ogen open en ik zie twee grote kijkers!

Nu zijn ze weer even afgedwaald naar dromenland en heb ik even tijd voor mezelf, een logje en even iets te eten maken….

Foto’s

 

5 gedachten over “Socks and Freckles have arrived

 1. OMG!! Echt heel snoepig! en ze houden je zo lekker bezig. 😀
  Vooral die foto dat ze zo tegen mekaar liggen te slapen, en in die glazen schaal. Geweldig!
  Ze zijn allemaal leuk. Blijf vooral veel schrijven en veel foto’s knippen, dan maak je een hoop mensen gelukkig! 🙂

  Lfs Lies

  Like

 2. Wat een heerlijk stel is het toch. :heart: Die speeltunnel is hier bij de heren ook lan favoriet geweest, ook om in te slapen trouwens!

  Ze houden je wel lekker bezig die twee dondersteentjes, maar ach, dat heb je er volgens mij wel voor over. En zolang ze wel goed blijven groeien, zal het niet zo’n punt zijn dat ze wat minder eten dan op de zak staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.