Ukkepukken ~ Nu 3 weken thuis

Ik had eerder willen schrijven, maar wat gaat er een tijd in die ukken zitten. Als je er één hebt, heb je ook rust als er geslapen wordt. Hier geldt dat alleen als beiden hun oogjes dicht hebben. Maar er is er altijd één die later gaat pitten en één die eerder wakker wordt. Tussen het schrijven door ben ik aan het het “eeh”, “nee”, en nog meer van dat soort kreten aan het uitstoten.

Een paar uur geleden nog even een klein ongelukje gehad met Socks (wie anders) die met zijn teentje klem is komen te zitten in de stoelpoot. Hij heeft nu een dikke teen. Maar hij lijkt er erg weinig last van te hebben. Hij rent en springt er nog op los. Inmiddels heeft hij namelijk ook al met zijn poot in de achterkant van de koelkast vastgezeten, dusdanig iets uitgehaald dat zijn halsband tot grote paniek leidde en zo nog wat dingetjes.

Freckles is veel rustiger, of pakt alles slimmer aan, dat is ook een optie. Inmiddels is Freckje helemaal hersteld van zijn buikloop. Hij is en zal de kleinste blijven, maar dat heeft niets te maken met zijn probleempje van een paar weken geleden. Freckles is wel stukken knuffeliger geworden. Hij kijkt de kat uit de boom, maar ik heb zijn vertrouwen inmiddels gewonnen. Hij zit nu vaak als eerste op schoot. En als zijn broer er ligt, dan is hij er snel bij.

De foto’s zijn bijna het leukste, dus:

En ook heb ik nog een momentje wat andere foto’s kunnen maken, maar het is wel erg duidelijk wat het hoofdthema op de camera is… zucht :heart:

Tess is officieel met pensioen. Ze is sinds een week woonachtig bij Job hierboven in de buggy (en zijn pappa en mamma en twee katten, plus binnenkort een nieuw baby’tje, full house dus!) Het hele verhaal is te lezen op ianonline.nl, daar houdt mijn broer de grote stap van het pensioen van Tess tot de komst van Floor, de nieuwe aanwinst, bij.

Bijna het leukste zei ik toch over de foto’s…. Dat klopt, want ik heb ook nog wat video’s in de aanbieding…

Nu ben je vast weer een paar minuutjes verder 😉

3 gedachten over “Ukkepukken ~ Nu 3 weken thuis

  1. Ooooh, weer een veel te hoog ‘Aaaah’-gehalte! Socks valt dus eigenlijk meer in de categorie lomp en onhandig, haha, best lastig als je alles nog aan het ontdekken bent.

    Die foto van Freckje op de de krabpaal en dan met z’n achterlijk eigenlijk half er naast (16) is echt geweldig. Duidelijk te moe om de rest van z’n lijf nog op te hijsen. Dat dromen doen mijn twee kerels ook nog geregeld, dan ligt er een heerlijk te smakken of keelgeluidjes te maken.

    Like

  2. De mannen hebben in de meest onmogelijke houdingen al geslapen. Ook al een aantal verschillende variaties van dubbelplanks-slapen laten zien….De één met een nog hogere score dan de andere… 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.