Dubbelop

Op dit moment zijn beide ukken bij de dierenarts. Eén voor één zullen ze iets minder mannelijk worden gemaakt. Ik heb bewust gekozen om ze tegelijkertijd te laten helpen. Dan zijn ze allebei tegelijkertijd zielig en dan krijg je geen problemen met de wakkere die zo graag wil spelen met de slaperige. En als dat niet gebeurt, er dan maar bovenop duikt.

Ik heb ze vanochtend vroeg dan ook afgeleverd. Maar niet voordat ik voor het eerst dit jaar heb moeten krabben. Mist en vriesweer gaan nou eenmaal niet samen.

Het is nu stil in huis. En het voelt dubbelop. Ook al weet ik dat het bij deze mannen om een kleine ingreep gaat, heb ik wel een  kleine flashback naar anderhalf jaar geleden.

Om 13.10 uur mag ik de mannen weer ophalen en ik zal blij zijn als ze weer onder mijn eigen dak zijn. Ook al zit er in de gang geen behang meer op de muren, zitten de krassen in de woonkamer op de muur, wordt ik elke ochtend door een miauwende wekker gewekt, ik zou ze niet meer willen missen.

Mag het klokje vandaag wat sneller tikken?  :hair:

7 gedachten over “Dubbelop

    • Het is zeer goed gegaan… Ze zijn nog sneller hersteld dan ik had verwacht. Nou moet ik nog wel zeggen dat ze nu nog onder de pijnstillers zitten. Die krijgen ze ook zo nog een keertje door hun eten. Het is tevens een ontstekingsremmer.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.