Sneeuwpret

     Oh wat heb ik een schurft aan de kou. Zodra ik binnen verlaat en me buiten laat zien begint mijn lijf op te spelen. In deze tijd van het jaar wordt ik ‘gezegend’ met spierspasmen (vooral in de kuiten) en gevoelsstoornissen (vooral in de handen). Mijn dove vingers zijn niet in te pakken tegen deze kou. Twee paar handschoenen over elkaar en nog slaan mijn vingertjes wit uit… Het is niet anders en het gaat wel weer over.

Straks naar de fysiotherapeut. Met de scoot glijdend over het wegdek. Nou heeft het ding gelukkig drie wielen, dus ik blijf wel rechtop staan, maar ik hoop wel dat ik niet in een kuiltje vast blijf staan. Vorig jaar is me dat overkomen en gelukkig zijn er dan wel mensen die je te hulp schieten. Bestuurders keerden spontaan om, om te vragen of er geholpen kon worden. Nou is één sterke helpende hand meer dan genoeg zolang er geen meter sneeuw ligt.

Gelukkig zijn er ook nog blijde berichten omtrent de sneeuw. De ukken hebben bijvoorbeeld voor het eerst kennis gemaakt met dit vlokkerige fenomeen. Al had Socks even moeite om te besluiten of het leuk was of niet. De conclusie was positief.

Foto’s:

4 gedachten over “Sneeuwpret

 1. Jeetje het lijkt echt of je mijn verhaal geschreven hebt, met 1 uitzondering ik heb geen scoot. Gelukkig had ik vandaag m`n ijzers onder m`n schoenen aan zie: En met de ijzers onder mijn schoenen gaat het goed, het zijn overigens niet mijn schoen, plaatje gepikt van de anwb site. Fijne avond, Liefs -x-

  Like

  • Mijn mams en broer zijn ook helemaal blij met die dingen! Zonder zijn ze doodongelukkig. Zeker broer die niet ziet waar hij loopt.
   Moest ik verdorie vanmiddag nog omrijden omdat er weer een fietspad was afgezet. En omdat er nu een laagje sneeuw op lag kan je ook niet zien of het nog te berijden is of niet.
   Maar wat heeft het lang geduurd voordat ik weer op temperatuur was. :cold:

   Like

 2. Heej Nien,

  Komt aardig ( nou ja, aardig 😐 ) overeen met mijn winterse eMeS-perikelen.
  Ik kom je ff hele fijne kerstdagen toewensen!

  Knuff

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.