De Uitdaging: Dag 10

Het was best een lastig dagje. Vanochtend moest ik even terugvallen op de NiQuitin en dat was vanavond ook zo, de late avond. Waarom is de middag toch zoveel makkelijker te behappen.

Ik moet alleen wel erg boeren na die NiQuitin, dus ik hoop dat ik niet teveel nodig heb. In ieder geval voor mijn vergaderbuddies morgen. Ik neem al maar een halfje, maar zelfs het halfje moest mijn mond uit na een paar minuten. Mijn keel voelde vreemd aan en ik werd er een beetje misselijk van. Dat staat ook in de bijsluiter hoor. Gelukkig is dat laatste niet bij elk halfje het geval. Morgen ook eens een halve lagere dosis uitproberen, want misschien is dat ook al voldoende.

Ik ga er zo nog eentje roken, maar dan zijn er toch twee meer in het glas blijven zitten dan het schema aangaf. Op de dag van 16 pafkes heb ik er dan maar 14 gerookt. En dat is toch niet slecht! 44% minder dan twee weken daarvoor.

En in het totaal één NiQuitinnetje, daar mag ik er dus ook nog eens (maximaal) 14 van oppeuzelen. Al zijn die echt smeriger dan de sigaretten!

2 gedachten over “De Uitdaging: Dag 10

  1. Pingback: De Uitdaging: Tot Nu Toe | NienOnline.com – Mijn Mond

  2. Pingback: De Uitdaging: Tot Nu Toe | NienOnline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.