De Uitdaging: Dag 11 en 12

Gisteren een dag weg geweest. Ik zag er best tegenop, want een dag binnen is amper kans hebben om te roken. en ik wist dat ik later zelfs in een auto zou zitten met een roker. Dus eerst weinig mogen en ervan onthouden worden en daarna weinig mogen terwijl er iemand naast me zit die wel mag.

Maar ik heb er tegenop gezien zonder reden. Ik heb het overdag namelijk amper gemist en onderweg naar huis kon ik het goed volhouden. Pas ruim na het eten, bij de koffie, begon er wat te knagen. Maar niet voldoende om een gat te vullen met een NiQuitinnetje.

Vandaag is dan wel weer een ander verhaal. Ik was redelijk op tijd wakker. Met als gevolg dat je dan lang moet wachten voor je eerste pafke. En die wilde ik overslaan zoals ik de dagen ervoor had gedaan (met uitzondering van gisteren, maar dat was van tevoren ingecalculeerd) Dat is dan ook wel gelukt, maar ik had wel een beetje hulp nodig van een zuigtabletje. Een halve van 1.5mg (dus 0,75mg) dus. Valt dus allemaal wel mee.

Inmiddels ben ik van gem. 42 minuten tussen de sigaretten door naar een uur en achttien minuten gegaan. Van 25 sigaretten naar 13! 44% minder teer, nicotine en CO2!

Not bad, if I say so myself. Ik mag trots op mezelf zijn!!

2 gedachten over “De Uitdaging: Dag 11 en 12

  1. Pingback: De Uitdaging: Tot Nu Toe | NienOnline.com – Mijn Mond

  2. Pingback: De Uitdaging: Tot Nu Toe | NienOnline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.