De Uitdaging: Dag 15

Inmiddels begint het soms wel ‘zweten’ te worden. Elke dag dat ik een sigaret minder rook gaat er meer tijd zitten tussen de sigaretten. Was het verschil zeg maar van dag 1 en 2 twee minuten. Met gisteren vergeleken is het 10 minuten. Het verschil tussen dag 1 en dag 15 is al ruim een uur.

Dat klinkt misschien vaag, maar vandaag heb ik 56% minder gerookt. Dat is 14 sigaretten minder dan ik twee weken geleden deed. Op jaarbasis scheelt me dat nu al  ruim  € 1000,-! Nog steeds trots op mezelf omdat ik volhou, maar steeds vaker denkend “Waar ben ik aan begonnen?”

Zo nu en dan een half NiQuitinnetje helpt wel iets.

Morgen heb ik een moeilijke dag. Dat weet ik nu al. Ik moet namelijk naar de tandarts. En na de vorige bezoeken heb ik de spanning er al wel weer in zitten. Stress van twee kanten. Maar zo’n uitdaging is natuurlijk wel een goede test. Hoe overleef je stress zonder naar de nicotinestaafjes te grijpen? We zullen het morgen zien…

Nog steeds hou ik het verder stil. Alleen mijn moeder weet het. Ik heb twee keer visite gehad en die hebben niets gemerkt. Wat zullen ze verrast zijn als het gelukt is!

Een gedachte over “De Uitdaging: Dag 15

  1. Pingback: De Uitdaging: Tot Nu Toe | NienOnline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.