De Uitdaging: Niet Alleen Voor Mij

Vandaag waren mijn kanjers jarig! Eén jaar oud en officieel kitten-af! Gefeliciteerd guys! 😀

Drie dagen geleden zijn ze dan ook door het baasje verlost van hun tuig en touw, en  mochten de heren op jacht in de grote ‘boze’ buitenwereld. Heerlijk de vrijheid proeven! Zij hebben lol gehad, de baas natuurlijk minder! “Ow, ik hoop dat ze niet verdwalen….” 😦 Je snapt het vast wel!

En dat alles nog altijd zonder een sigaret aan te raken! Met het niet roken gaat het helemaal fantastisch. Nauwelijks nog ik-mis-roken-momentjes! Waarschijnlijk ben ik er door de verhalen van anderen zo erg tegenop gaan zien, dat het me nu alleen maar meevalt. Nou ja, ik kan het niet erg vinden!! =)

3 gedachten over “De Uitdaging: Niet Alleen Voor Mij

  1. Ooit jaren geleden ben ik ook opeens gestopt met roken, en tot op de dag van vandaag geen spijt… het was wel moeilijk, maar je spaart zoveel geld uit… en je gaat dingen beter leren proeven, mijn smaak is veranderd, en dat vind ik een plus punt… succes met het stoppen, maar zo te lezen (heb al wat terug gelezen) gaat dat wel lukken… 😉

    Like

    • Het gaat nog steeds helemaal volgens plan!!! Ruim 2000(!!) niet gerookte sigaretten verder inmiddels!! Bijna 3 maanden!! Nog steeds af en toe moeilijke momenten, maar nog steeds blij dat ik het heb gedaan!!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.