111

Even een kort berichtje tussendoor. Ik weet dat ik vaker moet schrijven, maar ik weet ook dat ik tijd te kort kom. Dus soms (lees: vaak) staat hier schrijven niet bovenaan mijn prioriteiten lijstje.

Het gestopt zijn met roken gaat nog steeds helemaal goed. Deze week zelfs dagen gehad zonder één moment van trek! Inmiddels (en nee ik ben niet aan het tellen, maar heb in het begin ter ondersteuning een leuk bestandje gemaakt om me te helpen met het stoppen en dat ding telt gewoon lekker door) ben ik alweer 111 dagen gestopt!

In plaats van optellen ben ik hier aan het aftellen. Tot morgen 13.00 uur! Dan mag namelijk de kap van Freckles weer af. De arme kerel heeft het er maar lastig mee. Maar hij had een snee in zijn pootje opgelopen en had een paar hechtingen nodig. En daar mag natuurlijk niet aan getrokken worden. Morgen gaan ze er weer uit!!! Tenminste, dat ligt in onzer aller planning!!

Tijd voor de fysio, ik moet er weer vandoor!!

Een gedachte over “111

  1. Yeahhhhhhhhhhhhhh al 111 dagen… gefeliciteerd… ben zelf op het moment verkouden en de rook van anderen blijft bij mij dus nog wel even hangen (grr)…

    Enne ja ziet er altijd even gek uit als een kat of hond zo’n koker om moet, ook al is het voor eigen bestwil…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.