Gelukkig Nieuwjaar!

Oke, ik geef toe, we zijn al goed op weg in 2012! Aan de andere kant zitten we nog steeds in de eerste week van het jaar. Dus: Gelukkig Nieuwjaar!

Het nieuwe jaar ging niet helemaal zoals gepland van start. Als je wat krijgt dan moet het natuurlijk met de feestdagen zijn. Mijn hoofdpijn was inmiddels weer over, maar toen kreeg ik lekkage. Natuurlijk op de muur die ik net geschilderd heb.Dus maandag is de eerste reparatie geweest. Daarmee dachten we dat alles opgelost zou zijn. Gelukkig had de monteur de wand in de kast open gelaten, want gisterenavond bleek dat er nog een ander lekje was. Dat zag ik toen ik ging kijken of ronde één al lekker opgedroogd was. En achter een muur moet het echt in één keer goed zijn!

Helaas wordt ronde twee ook een ronde drie, want er moet lasapparatuur bijkomen. Maandag dus ronde número tres!

Niets nieuws dus in het nieuwe jaar!

Mijn eerste bericht via de WordPress App op mijn nieuwe mobiel! Dus let niet op swypefouten

2 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar!

  1. Vervelend lieve nicht, en getuigd niet van vakmanschap als men meerder keren terug moet komen om het droog te krijgen. Wens je heel veel sterkte en hoop dat ze de schade en gevolg schade gauw voor je repareren.
    Hans

    Like

    • Valt best mee. Dit was door de eerdere ellende niet te zien. Een klein lek verdoezeld door een grote verstopping. Het was alleen niet makkelijk te repareren. Moest mee terug naar de werkplaats. Lekkage één heeft de ellende veroorzaakt. Maar nou moet alles daar gortdroog worden….hoop ik…

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.