Go see the doctor…

Hier is het een ziekenboeg. Voor de een wat minder als voor de ander. Mijn katten hebben een buikgriepje opgelopen. Na een twee dagen wat minder eten zit er voor Freckles een stijgende lijn in.Socks heeft het wat heftiger te pakken. Socks wil namelijk niet eten en was aan het spugen. Gisteren zijn ze dan ook naar tante dierendok gegaan. Zijn buikgeluidjes en hartje waren goed. Geen verstopping door het een of ander en ook geen vergiftiging. Conclusie: Buikgriep, het heerst. Hij is niet het enige spugende niet etende mormeltje wat naar de praktijk komt. Hij heeft een spuit tegen de misselijkheid gekregen en vanaf vanmiddag krijgt hij ook pilletjes.

Het grootste probleem is zijn slechte, bijna niet, eten. Daarom heb ik nu ook speciaal ‘critical care’ voeding wat ik eventueel zelfs moet dwangvoederen. En dat mag ik zo weer gaan doen. Meneer vertikt het namelijk. En ik had goede hoop nadat meneer gisterenavond opeens aan zijn bakje ging zitten…

Gelukkig speelt hij wel met zijn broer. Ook staan zijn ogen helder. Hij kreeg zelfs complimentjes van de dierenarts. Helaas zeurt hij niet voor de deur… En dat kan hij zo goed, met tergend door steen en been gaande tonen. En dat hoor ik dan toch liever, dan die stilte die er nu om hem heen hangt.

Serieus bezorgd om die rakker….  :hair:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.