Op dieet!

Niet alleen de baas die nog steeds de ‘stoppen-met-roken’-kilos kwijt wil, maar ook Socks. Meneer begint namelijk steeds meer uit te dijen. En de laatste dagen lijkt de oorzaak zich af tekenen. Als Socks zijn bakje voer bijna leeg heeft gepuzzeld gaat ie naar het bakje van zijn broer toe, stuurt zijn broer weg en gaat peuzelen. En ik die lintworm maar de schuld geven van Freckles slanke lijn. Het was dus niet alleen die lintworm, maar ook een hele grote andere worm.

Ondertussen ben ik nog steeds druk aan het schubben, sjoepen, schubpen… Iets in die geest in ieder geval. Mijn voeten voelen vooral ’s avonds weer wat normaler, maar daarentegen zijn mijn handen wel mee aan het klooien. Het heeft zich dus een beetje verplaatst. :hair:

Verder heeft de predkuur maar weinig gedaan. Al denk ik wel dat het iets gedaan heeft, namelijk een aanval van galbulten of iets dergelijks uitgelokt…. en puistjes… Ja, alles wat er in mijn lijf verschuilt zat aan foute bacillen komt er uit nu mijn immuunsysteem door de pred is lamgelegd. Morgen even langs de huisarts, kijken of die bultjes inderdaad zijn wat ik denk dat ze zijn en als het kan pilletjes om ze tegen te gaan.

Ze zitten namelijk onder en tussen mijn tenen. Ze jeuken niet, maar doen gewoon zeer. En als je dan al lastig kan lopen door die kaauuutee MS, dan is het niet fijn als je je tenen niet eens op de grond kan zetten zonder auw te roepen en alle schoenen tot martelwerktuig worden verklaard. Daar moet dus wat aangedaan worden, als dat mogelijk is.

Tot zover deze mini-update  😉

2 gedachten over “Op dieet!

    • Jeetje, dat die mieren weer terug zijn om te mieren… Balen!

      Het zijn trouwens geen galbultjes, maar papillaire verwijdingen van de huid… Niets ernstigs, maar ik ben er klaar mee en er is nada aan te doen. Gewoon afwachten!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.