Pffffffff…

Soms heb je van die dagen waarop er veel tegenzit, van die dagen dat je liever je ogen dicht doet en hoopt dat het snel morgen wordt… Misschien was het dan gewoon een nachtmerrie. Nou vandaag (vanmiddag meer) was zo’n dag…

Het begon allemaal best lekker. Aan het begin van de middag begon mijn nek weer vervelender te worden. Ik had echter heel veel nodig wat alleen in de Albert Heijn XL te krijgen is, dus naar die mega grote winkel, waar het asociaal druk was. Iets te groot, zeker als je nek, schouders en rug langzaam aan aan het verkrampen zijn. Niet zo heel erg lekker…. Gelukkig heb ik het gered! Pfff…

Maar dan kom je thuis en zie je dat je auto geblokkeerd wordt door niet één, twee, drie…. Nee vier auto’s!! Eén vertrok gelukkig gelijk weer. Twee auto’s bleken van verhuizende mensen te zijn ‘geen probleem’ we verzetten hem zo gelijk even…. Maar de laatste auto had een eigenaar die zei dat het gewoon ‘toegestaan’ was. Ja hoor, het is toegestaan om op een parkeerplaats andere auto’s te blokkeren, laat staan mijn invalideparkeerplaats. En hoe netjes mijn eerste zin ook was… Hij ‘vond mij maar onvriendelijk, en hij kwam er maar één keer per jaar…’ Nou meneer, dan hoeft u er ook maar één keer per jaar over na te denken. En wie is hier zo onbeschoft om de auto van een ander te blokkeren!!!

Ik moet echt de politie, gemeente en volkshuisvesting om advies gaan vragen, want de smoes ‘eventjes’ kost mij dure afspraken, kostbare vrije tijd en bergen onbetaalbare ergenis die ik liever kwijt dan rijk ben… Vandaar dit relaas nu op papier, dan pen ik het van me af!

En dan kom je thuis en hoor je muziek aan de ene kant van de muur en gaat dat zacht, dan ook nog van boven…. Lijkt wel of een van de bovenburen wraak nam tegen de boem boem… Helaas zat ik ertussen…. En dat is ook de reden dat ik niet terugpest. Ik respecteer mijn buren… de meeste!

Dan wordt je ook nog eens geconfronteerd met twee afzonderlijke slecht-nieuws-berichten, die de dood tot gevolg zal hebben voor de betreffende personen. En ook al betreft het gelukkig geen familie, maar ‘alleen maar’ kennissen, het maakt het niet minder droevig om te horen.

Als ik nu nog geen recht heb op een flinke migraine  😦

Zo eerst maar eens kijken of de douche nog wat kan repareren  😉

Maar verder gaat alles buitengewoon goed hoor…

2 gedachten over “Pffffffff…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.