Week 48

Week 48 was een toch beduidend betere week dan de week ervoor. Vorige week en de weken daarvoor had ik enkele huilbuien omdat ik erdoorheen zat.  Niets wilde meer lukken zoals ik wilde. Alles zat tegen. En zeker als je lijf tegen gaat zitten dan ga je gillen.

Maar het ging weer iets beter. De neusdruppels beginnen aan te slaan en dat werd tijd. Iets minder hoestbuien, niet over, maar het gaat een stuk minder heftig.

Daarnaast ook mijn slaapuren maar eens in kaart aan het brengen. Elke avond ligt mijn telefoon naast mijn hoofdkussen om mijn slaap te analyseren met de Sleep app. Daardoor word je je wel bewuster dat je al je slaap krijgt die je nodig hebt. Het vertelt je ook of je gesnukt hebt en als je het niet geloofd, dan kan je nog terugluisteren ook! 😉 Ja, ook ik als ik verkouden ben.
Het geeft je ook adviezen over hoe lang je slaap het beste zou kunnen zijn en wat je verder nog zou kunnen verbeteren.
Vandaag ben ik lekker fit wakker geworden, maar helaas zit dat er meestal niet in.

Ook schoonmaken en bezig zijn in huis ging me deze week ook zonder huilbuien af.  Of dat nou te maken heeft met het bovenstaande of gewoon met het beter regelen van mijn planning? A bit of both waarschijnlijk.

Ondertussen me ook weer begeven in breiland. Ik heb een leuk boek van mijn schoonmoeder gekregen en daar ben ik begonnen met testlapjes. En toen ik in de winkel was kon ik me even niet inhouden bij het zien van zachte wol…  Tijd voor twee heerlijke dassen!

En zo gaan we langzaam maar zeker 5 dec tegemoet.  De laatste kadootjes zijn binnen,  dus we kunnen alles gaan inpakken! Zaterdag vieren we het. En met deze opmerkingen is dit blog verboden voor kids die nog geloven!

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.