Fysio… Auw…

En vandaag, voor het eerst in lange tijd, weer bij de fysiotherapeut geweest. Mijn nek begint ietwat zeer te doen en als dit nog lang aanhoudt dan gaat het helemaal vast zitten. En dat is alles behalve de bedoeling.

Dus vanmiddag op naar de fysio. En ik dacht als ik er dan toch ben dan kan ik net zo goed even vragen wat ik het beste kan doen wat betreft verzekering. Dus zo geschiedde. Het wordt er niet eenvoudiger op. Maar ja, ik weet niet wat ik moet doen.

Maar ik word nu doorgestuurd naar een andere fysio, want ik dacht dat is een nek probleempje. Nou ja, dat dacht ik niet helemaal maar in ieder geval blijkt mijn wervel in mijn nek scheef te staan die mag rechtgezet worden door de manueel therapeut.

Voor wat betreft mijn chronische indicatie, ik weet niet of die nog geldig is. Ik heb er bijna twee jaar geen gebruik van gemaakt, met als gevolg dat hij misschien verlopen is. Ik moet dus eerst van de verzekering weten hoe dat zit en of ik dan weer 20 behandelingen zelf moet betalen. Of dat ze voorgoed gaan worden… Of dat allemaal helemaal niet nodig is en ik gewoon gelijk aan de bak kan, want ja, MS gaat toch niet over…

De vraag ligt op dit moment bij de verzekering en ik hoop snel een antwoord te krijgen. Dan weet ik tenminste wat ik moet afsluiten voor een zorgverzekering het komend jaar. Misschien kan het goedkoper, misschien ook niet. Maar alle beetjes helpen! We zien het wel! Maar ik ben toch heel benieuwd naar dat antwoord…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.