Gezondheid… Bleh…

Lekker dan. Nog even voor de Kerst een flink nieuw gezondheidsprobleem gekregen. Na een check van mijn bloeddruk bij mams, bleek deze veel te hoog te zijn.  Het apparaat meegenomen naar Ravenstein en een paar dagen in de gaten gehouden.

Maar na die paar dagen bleek dat de bloeddruk niet meer naar beneden ging. Ik heb die maandag maar direct een afspraak gemaakt bij de huisarts. Daar liep de bloeddruk echt de spuigaten uit. Gelijk aan de medicijnen en ik mocht me melden om bloed te laten prikken bij de prikpost.

Op de uitslag wacht ik nog. Inmiddels is wel de bloeddruk naar beneden al is dit vooral ’s avonds nog aan de hoge kant. De eerste dagen  met de medicijnen voelde ik me wel behoorlijk brak. Soms zlefs naar.  Maar nu zijn die bijwerkingen merendeels verdwenen.

En dan heb je dat gehad en dan blijkt je hoofdhuid opeens onder de korsten te zitten. En als ze eraf aan nemen ze de haren me. Lekker dan. Weer naar de huisarts. (Waar ik inmiddels vaker ben geweest dan bij mijn oude) Waarschijnlijk seborrhoïsch eczeem. Niet besmettelijk,  verdomde lastig. Mijn lange haar durf ik amper te kammen, onderde douche verdwijnen hele plukken… Ik ben er nog niet klaar mee, hopelijk blijft er genoeg zitten om de kale plekjes te verdoezelen….

Zucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.