Reset

Een reset knopje zou soms best handig zijn. Gewoon opnieuw beginnen, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Net alsof je aan het gamen bent. Helaas is de werkelijkheid anders en zit dat er niet in. Gewoon doorgaan!

Kan ik het jaar resetten?

Het jaar 2022 is voorals nog gewoon een kutjaar! Heel veel niet leuke dingen. Het begon allemaal met zware overprikkeling,wat een aantal maanden heeft aangehouden en leidde tot een zware depressie. In de tussentijd heeft mijn vader meerdere keren het ziekenhuis gezien, toen overleed mijn schoonmoeder vrij plotseling. Vervolgens ging mijn moeder het ziekenhuis in en mocht ruim twee weken verblijven. En toen was er brand bij mijn schoonvader. 6 maanden en twee weken in een notendop.

Ik heb inmiddels antidepressiva gekregen. Daardoor gat het met mij een stuk beter. Mijn schoonvader woont nu inmiddels een dikke maand bij ons. Het huis heeft relatief weinig schade, maar de brand maakt dat alles (en dan bedoel ik alles) van binnen en buiten gereinigd moet worden. Verzekeringswerk, maar het vreet tijd!

Nou hoor ik mensen denken ‘geen wonder dat je depri bent’, maar de depri was er eerst. Ik voelde me zelfs beter als ik me noodgedwongen moest focussen op deze dringende situaties.

Wat ik wel hoop is dat de tweede helft van het jaar een beter deel wordt. En als dat niet zo is en je kunt niet resetten, is skippen een optie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.