Sleep tight

En weer zijn we een maandje verder. De tijd gaat soms echt te snel. In ieder geval zit er sinds het vorige bericht minder behang op de muur van de gang. Ook schat ik dat de ukken elk een kilo zwaarder zijn geworden. Ze groeien echt te snel!

In de tussentijd zijn ze ook nog gezamenlijk ziek geweest. Samen aan de diarree. Na een pillenkuurtje van hele vieze pillen (ik heb nog nooit zo hard hoeven vechten met welke kat dan ook om een pilletje binnen te krijgen) is het gelukkig goed bestreden! Straks moeten de mannen nog een ontwormrondje doorstaan, maar dan is de behandeling echt over.

Het is druk aan deze kant. Ik ben erg druk met het regelen van zaken. Dat er soms nog mensen zijn die denken dat ik me verveel, nou, dat doen we dus niet! 😕

Op dit moment wel lichtelijk last van slaapgebrek. Tot één uur ‘s nachts zijn er net buiten mijn slaapkamerraam werklui bezig. Asfalt schrapen en op een gegeven moment neem ik aan dat het ook weer aangebracht moet worden. En als je dan denkt dat je uit mag slapen? “Nee, daar beginnen we niet aan” aldus mijn ukken die bij het eerste ochtendgeluid uit mijn slaapkamer aan de deur krabben met als achtergrondmuziek een miauwconcert. Ook komt er geluid van buiten dat mij wekt. Want de ochtendploeg van de wegwerkers begint rond 7 uur. En natuurlijk parkeren zijn hun ‘stille’ auto’s zowat in mijn tuin.

Als jullie even niets van me horen…. dan ben ik waarschijnlijk in slaap gevallen :sleepy:

Foto’s

5 gedachten over “Sleep tight

 1. eeeeeeeeeeeeoooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeee

  eeeeeeeeeeeeoooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeee

  The Lion Sleeps Tonight…

  Good night… :satisfie:

  Like

  • Ik verbaas me er ook over… Drie en een halve kilo per stuk. De kat van de buren weegt 4 kilo…. Ik geef de ukkies nog een maandje en dan zijn ze er voorbij! 😕

   Like

 2. Belachelijk dat ze op zo`n rare tijd moeten werken?! Hier ook hoor, vorige week was er iemand bezig en die stond om 7.30 !!!!! al te boren. Vind ik niet normaal. Maar goed die mensen moeten werken zullen we maar denken.

  Ken je deze link: https://simonscat.com/blog/category/films/ is echt TE leuk hihi 😀

  Fijne zondag alvast, ik ga nog even kl*ten met Shadowbox

  Slaap lekker voor straks

  Liefs -X-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.