13.000

De mens viert veel. Elk jaar een verjaardag, met als hoogtepunten de 16de en 18de en Abraham of Sarah. Nou ja, de meesten onder ons dan, want ik heb een ‘zielige’ oom die maar één keer in de vier jaar zijn verjaardag kan vieren. Hij blijft op die manier wel eeuwig jong 😉

Elk jaar vieren we Oud en Nieuw, elke honderd jaar een nieuwe eeuw en zowaar de meeste lezers hier hebben de millennium wisseling meegemaakt!

Eigenlijk moeten we elke dag vieren, want het is nou eenmaal een presentje. Maar om nou elke dag flink uit te pakken, da’s wel heel erg vermoeiend. Soms is het ook wel lekker in stilte.

Maar deze verdagdag is toch wel een bijzondere. Vandaag heb ik een bijzondere leeftijd bereikt. Vandaag om 11.35 was ik namelijk precies 13.000 dagen oud.

(of 1857 weken, of 312.000 uur, of 18.720.000 minuten, of 1.123.200.000 seconden)

11 gedachten over “13.000

  1. Mijn zuster en haar dochtertje, ik was er natuurlijk niet maar wat een prachtig en schattig gezicht. Lange tijd geleden ha.ha. als je je zelf schreef en nodig vondt uit te rekenen. ik ga niet zover, als wel te zeggen ik was begonnen voor en geboren in de oorlog. Dat gijntje over een verjaardag in vier, wel, ha.ha. ziet er toch niet zoveel jonger uit als zijn knappe oudere broer. hi.hi. Leuk gijntje, houden veel van je hier. Herman en Kathleen in verre australia.

    Like

  2. O ja, was ik even vergeten.
    Wat is het hier veranderd. ’t Moet wel even wennen …. mijn weg weer even zoeken. Maar ik ben gekomen waar ik wilde zijn. Ziet er weer super uit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.